Ansök
nu
Dela
tjänsten

Säljare till Green Chocolate Bean i Västerås

Arbetsgivare:

Green Chocolate Bean

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Om företaget

Green Chocolate Bean är mer än bara choklad. Fokus kretsar kring hållbarhet utifrån flera aspekter men framförallt långsiktig hälsa.
Det handlar inte bara om att äta en bit choklad för att det är gott. Det handlar således om att stärka vår hälsa, inifrån & ut. Våra celler förväntar oss en rad olika näringsämnen, vita- miner & mineraler. Befolkningens kostintag lever dessvärre inte upp till de rekommendationer som ges. Inte råga på vår överkonsumtion av socker, fysisk inaktivitet och ohälsosamma matvanor som bidrar till en mängd olika sjukdomar och gör oss sjukare för varje dag.

För en hållbar framtid, Låt oss skapa en värld full av energi där människan, djur & natur får leva i symbios med varandra.

Jag som driver Green Chocolate Bean AB heter Tina Runesson.
Choklad är min passion, i alla dess olika former, smaker, konsistenser och utseenden. Kärleken till skaparglädjen märks genom min personlighet och jag älskar när min energi smittar av sig på andra.

Målsättningen är att skapa en unik produkt som kunden upplever som inspirerande men framförallt njutbar. Jag vill att fler människor ska få möjligheten att upptäcka chokladens positiva hälsofördelar men framför allt en insikt med att just välja Green Chocolate Bean ur ett långsiktigt perspektiv:

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetsuppgifterna är att sälja Choklad till privat- samt företagskunder. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta i butiken. Rengöring av burkar och ställ ingår också i arbetsuppgifterna. Du representerar Green Chocolate Bean när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera och ta eget ansvar. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.

Körkort (B) och tillgång till egen bil är önskvärt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Green Chocolate Bean

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-9225203

E-post:

aziz@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen