Säljare av ståldörrar till CH Industry

Arbetsgivare:

CH Industry

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-03-29

Om företaget

CH Industry är ett industriföretag som verkat i Eskilstuna sedan 1948. En stor del av verksamheten utgörs av legoproduktion av stålkomponenter till tung fordonsindustri, men från och med 2019 har vi även en ny fullt utbyggd produktionslina för tillverkning av säkerhets- och branddörrar i stål. Vi strävar efter hållbarhet i alla led – oavsett om det gäller kundrelationer eller effektivisering av vår egen verksamhet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi på CH Industry söker en säljare av våra egenproducerade säkerhets- och branddörrar. Våra dörrar säljs idag via säljbolag och franchisetagare, främst till bostadsrättsföreningar och allmännytta vid lägenhets- och trapphusrenoveringar. Med den nya tjänsten som säljare vill vi nu vända oss direkt till byggföretag och bygghandlare, runt om i Sverige.

Som säljare ansvarar du för införsäljningen både av vårt varumärke och våra produkter. Du kommer att arbeta med att skapa nya relationer och addera dessa till de du redan har från branschen. Du kommer vara en viktig del i hela kedjan, från första handskakningen med kunden tills dess att produkten är levererad. Du kommer att driva planering och förberedelser av försäljningen, vara delaktig i offert- och avtalsarbete samt analysera och följa upp. Du leder projekt hela vägen från offert och order, tills dess dörren är levererad, vilket innebär att du måste vara driven och strukturerad. Dina kunskaper om kunder och marknad kommer vara värdefulla för oss i framtida produktutveckling.

Vi erbjuder dig chansen att vara med på den här resan och vara med att bygga upp något som vi tillsammans kan vara stolta över. Du blir en viktig kugge i vårt företag.

Tjänsten utgår från Eskilstuna, men arbetsområdet är hela Sverige.

Din profil

Branschkunskap och tidigare erfarenhet inom sälj är ett krav. Vi ser gärna att du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har kontakter inom byggbranschen och bygghandeln. Har du tidigare erfarenhet av försäljning, tillverkning eller montering av dörrar, fönster, lås mm är det ett stort plus.

För att lyckas med detta uppdrag tror vi att du är:

Affärsmässig & resultatorienterad
Kundorienterad
Driven & Engagerad
Positiv och entusiastisk
Utåtriktad & Social

Ansök
nu

Arbetsgivare:

CH Industry

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-03-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Kent Karjer

Telefonnummer:

016-400 99 26

E-post:

kent.karjer@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Daniel Serrander

Roll på företaget:

VD

Telefonnummer:

073-960 53 58

E-post:

daniel.serrander@chindustry.se

Företag:

CH Industry

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen