Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-03-16

Om företaget

Shenzhen Senior Technology Material grundades 2003 i Kina och är en av världens största leverantörer av separatorfilm för litiumbatterier. Företaget har flera produktionsanläggningar i Kina sam filialkontor i Japan och Tyskland. Nu investerar Senior i sin första produktionsanläggning utanför Kina. Platsen blir Eskilstuna, som ska utvecklas till företagets europeiska huvudkontor. Här beräknas 500–600 arbetstillfällen ges fram till år 2025, då anläggningen planeras färdigställas till fullo. Anläggningen kommer att verka som underleverantör till Northvolt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu har du chansen att arbeta på ett innovativt, växande och nyetablerat bolag i Eskilstuna! Vi söker en säljassistent till Senior Material. Du kommer att vara en viktig del av säljteamet där du stöttar och koordinerar olika säljaktiviteter. Du är också behjälplig med administration som avtal, statistik och offerter, samt hjälper till att förbereda inför möten och andra aktiviteter kopplat till försäljning.

Din profil

För att klara av jobbet är det en fördel om du är serviceminded och har en bred syn – du ser var som behöver göras och tar själv ansvar för att jobbet blir utfört. Du är en problemlösare med ett kreativt tänkande, vilket du även kan kommunicera vidare till dina kollegor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från försäljning och administration, du vet hur säljprocessen fungerar. Men vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har goda datorkunskaper och hanterar med lätthet Office-paketet, Excel och Powerpoint används dagligen. Ditt språk är flytande i både svenska och engelska, det är ett internationellt bolag där engelska används dagligen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Best Bemanning & Rekrytering AB och arbetar som konsult hos Senior Material.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-03-16

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen