Ekonom

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Sandåsa Timber i Strängnäs söker Ekonom.

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2018-08-12

Om företaget

Sandåsa Timber AB är en familjeägd koncern med verksamhet i Södermanland. I Katrineholm, Forssjö Bruk ligger ett sågverk med tillhörande Pelletsfabrik under. I Strängnäs kommun ligger träförädlingen Sandåsa, samt sågverket i Åkers styckebruk.

Personalen är vår viktigaste resurs och en mycket viktig faktor för den framgång företaget har haft genom åren. Idag är vi ca 120 medarbetare totalt på våra tre anläggningar.

En stor del av de förädlade trävarorna är avsedda för byggvaruhandeln, husfabriker och andra industrikunder i Sverige och Europa. Med hjälp av vårt breda standardsortiment och stora lager kan vi snabbt tillgodose våra kunders behov. En betydande andel av de sågade trävarorna exporteras ut i världen, och i takt med en ökande miljömedvetenhet i vår omvärld så ser vi även en ökning av exporten för de förädlade trävarorna.

Pelletsfabriken Forssjö Pellets AB tillverkar bränslepellets för villa, värmeverk och industrikunder. Vi tillverkar även stallströpellets.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Löpande redovisning
• Kundreskontrahantering med inbetalningar inklusive valutahantering
• Leverantörsreskontrahantering med utbetalningar inklusive valutahantering
• Skatt och moms
• Övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter
• Meriterande är vana från lönehantering

Din profil

Vi söker dig som är självgående och trygg i din redovisning. Du är ansvarsfull, strukturerad och har ett proaktivt tillvägagångssätt. Du har inblick i allt från löpande redovisning till rapportering samt lönehantering.
Du har en relevant utbildning inom redovisning samt 3 års erfarenhet av redovisningsarbete som redovisningsekonom eller motsvarande.
Du har en dokumenterad god förståelse för redovisning. Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbete och en lagspelare som har ett gott samarbete med kollegor. Du är stresstålig och van av att hålla deadlines. Vidare har du stor vana av att ge service och tycker att det är viktigt med god kvalitét i arbetet. Du har god förståelse för redovisningen och som person är du social med en positiv inställning.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med start enligt överenskommelse

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2018-08-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen