Ansök
nu
Dela
tjänsten

Trygg och nyfiken löne- och personaladministratör

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs, Åkers styckebruk eller Katrineholm

Sista ansökningsdag:

2021-10-03

Om företaget

Sandåsa Timber AB är ett familjeägt företag med två sågverk, en träförädlingsanläggning samt en pelletsfabrik. Vi är idag 120 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor om året. Vi är belägna i Strängnäs och Katrineholm med goda tågförbindelser till våra omgivande större städer. Vi är ett expansivt företag med stabilitet.

Det här innebär tjänsten

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt stabila och expansiva familjeföretag. Som vår nya löne- och personaladministratör får du ett spännande och utvecklande jobb.

I den här tjänsten jobbar du med och ansvarar för alla delar som ingår i löne- och personalområdet. Bland annat löneberäkning och lönekörning samt tolkning och tillämpning av avtal och policys. Likaså vid nyanställningar då du medverkar för en smidig och lyckad introduktion. Dessutom sköter du rapportering till myndigheter.

Vi har anläggningar i Strängnäs, Katrineholm och Åkers Styckebruk. Du har daglig kontakt med våra chefer och medarbetare samt besöker respektive anläggning minst en gång per vecka. Resterande tid spenderar du på din huvudsakliga placeringsort, som vi tillsammans kommer överens om.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med löneadministration och personalfrågor. Du känner dig trygg i din avtalskunskap gällande personalfrågor, bemanningsföretag och industriavtal. Du har goda systemkunskaper och tar dig enkelt fram i lönesystem. Vi jobbar just nu i Agda, Hogia och Visma.

Som person är du ansvarsfull och lösningsorienterad. En nyfiken person som drivs av att hjälpa andra och har ett intresse för andra människor. Du tycker om att ta dig an utmaningar och trivs i en händelserik miljö där du är flexibel i din arbetsroll. Att arbeta i grupp såväl som på egen hand klarar du av väl. Hela ditt arbete präglas av struktur och systematik.

Är det dig vi beskriver? Sök tjänsten på en gång!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs, Åkers styckebruk eller Katrineholm

Sista ansökningsdag

2021-10-03

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen