Ansök
nu
Dela
tjänsten

QEHS-specialist till Sandåsa Timber

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs, Åkers styckebruk eller Katrineholm

Sista ansökningsdag:

2022-06-06

Om företaget

Sandåsa Timber AB är ett familjeägt företag med två sågverk, en träförädlingsanläggning samt en pelletsfabrik. Vi är idag 120 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor om året. Vi är belägna i Strängnäs och Katrineholm med goda tågförbindelser till våra omgivande större städer. Vi är ett expansivt företag med stabilitet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Brinner du för att utveckla och implementera strukturer och processer inom kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet och vill genomföra detta med högsta kvalitet! Då är du vår QEHS-specialist på Sandåsa Timber.

Som QEHS-specialist kommer du att ansvara för kvalitets-, miljö-, hälso- och hållbarhetsarbetet. Genom att involvera chefer och andra intressenter i organisationer eller externa kravställare, ser du till att vi följer och agerar i enlighet med lagar och förordningar, samt ansvarar för alla certifieringar samt revisoner inom området. Du bygger upp processer och rutiner för hur vi ska arbeta inom området på ett effektivt sätt.

Du kommer att koordinera och självständigt utföra komplext QEHS-säkringsarbete. Förutom ansvaret för processer och protokoll, kommer du att stötta och träna organisation i att implementera metoder och verktyg. Förutom att utföra interna revisioner kommer du att sköta kontakten med tillsyns-myndigheter och delta vid externa revisioner och verifieringar. Som intern expert inom området kommer du också att hålla dig uppdaterad med trender och utveckling inom QEHS och förmedla insikterna till ledningsgruppen för att hjälpa oss att nå vår vision inom kvalitet och miljö.

Vi har tre siter i Södermanland: Strängnäs, Åkers Styckebruk och Forssjö.

Vem är du?

Är det dig vi beskriver? Sök tjänsten på en gång!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Strängnäs, Åkers styckebruk eller Katrineholm

Sista ansökningsdag

2022-06-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-3160188

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen