Hållbarhetssamordnare till Sandåsa Timber AB

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Åkers styckebruk

Sista ansökningsdag:

2023-06-25

Om företaget

Sandåsagruppen är ett modernt familjeföretag med lång historia och stark tillväxt. Sandåsa Timber AB består av en träförädlingsanläggning i Strängnäs och två sågverk i Katrineholm och Åkers Styckebruk. I Sandåsagruppen producerar vi dessutom pellets i vår fabrik i Katrineholm under namnet Forssjö Pellets. Vi är centralt belägna i Mälardalen med bra kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer. För oss betyder långsiktiga relationer mycket, både med leverantörer och kunder.

Vem passar det?

Motiverar det dig att jobba med en organisations hållbara tillväxt? Här på Sandåsa Timber väver vi in hållbarhetstänket i alla led. Bli en del av ett tryggt och framgångsrikt familjeföretag som siktar framåt!

Om rollen
Som hållbarhetssamordnare får du möjlighet att forma din roll och ta plats i ett företag med starkt varumärke. För oss är det viktigt att du trivs och här får du förtroende att både utveckla och utvecklas. Ser du möjligheter i utmaningar och har lätt för att ta egna initiativ inom utvecklings- och förbättringsarbete? Då är du rätt person för oss!

Vi letar efter dig som vill vara med och driva våra hållbarhetssatsningar framåt i olika projekt, i en vardag som till stor del innehåller rutinarbeten med uppföljningar – en förutsättning för att vi ska kunna arbeta strategiskt med hållbarhet. Du blir en viktig person genom hela värdekedjan där målet är att leverera klockren kvalitet, genom egenkontroll av verksamhetens alla delar. Där bidrar du till att vi både behåller befintliga rutiner och skapar nya. Vi tror därför att tjänsten passar dig som är nyfiken, ambitiös och positiv.

Det är viktigt för oss att kommande generationer får ta del av skogen på samma sätt som vi får. Därför arbetar vi med naturen i en långsiktig plan som avspeglas i vår produktion av träprodukter. Du håller ihop små och stora frågor inom vårt hållbarhetsarbete. Arbetsuppgifterna blir omväxlande och du har ofta kontakt med kollegor i organisationen, till exempel platschefer på våra anläggningar, för att samla in underlag för redovisning kopplat till hållbarhetsfrågor. Samarbetet med dina engagerade kollegor blir en viktig nyckel för att lyckas i rollen!

Om arbetsplatsen

Vi brukar säga att vi är det lilla företaget i det stora, vilket ger dig möjlighet att vara involverad i hela kedjan när vi tar tillvara på allt från skogen och bidrar till ett mer hållbart samhällsbyggande – helt utan spill!

Här välkomnar vi dig med en introduktion till våra rutiner så att vi sedan kan ta kliv framåt tillsammans som ett team. Din input blir viktig när vi målmedvetet och långsiktigt arbetar med vår hållbarhetsstrategi, med produkter som baseras på ett ansvarsfullt skogsbruk, där våra värderingar grundar sig i: kvalitet, utveckling, förtroende, långsiktighet och enkelhet.

Du utgår från Åkers Styckebruk men gör regelbundna besök på våra övriga anläggningar i Strängnäs och Forssjö Bruk, Katrineholm. Vi tror att denna tjänst passar dig som har relevant utbildning för arbetsuppgifterna eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Tillsvidare
B-körkort

Vill du vara med på denna resa tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!
Vi garanterar att din ansökan är konfidentiell och tillträde sker efter överenskommelse. Vill du veta mer om företaget och arbetet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Wahlqvist, Best Bemanning & Rekrytering.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Timber AB

Ort:

Åkers styckebruk

Sista ansökningsdag

2023-06-25

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

016-400 99 13

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen