Ansök
nu
Dela
tjänsten

Riv-/saneringstekniker sökes i Eskilstuna

Arbetsgivare:

Stahrebolaget

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-03-31

Om företaget

Stahrebolaget bildades 1974 med affärsidéen att sanera efter brand och vattenskador. Företaget har därefter växt och utvecklats i etapper, hela tiden med nära anknytning till ordet sanering.

Idag är vi ett av mellansveriges största saneringsföretag inom brand– och vattenskadesanering, ventilationssaneringar, högtrycks- och underhållsspolningar, TV-inspektioner av VVS-ledningar, klottersaneringar, miljö- och riskinventeringar, luftanalyser, mögelsaneringar, olje- och kemikalieskador, asbestsaneringar samt andra specialsaneringar.

Stahrebolagen har för närvarande 67 årsanställda. Huvudkontoret finns i Eskilstuna, filialkontor i Nyköping och Enköping. Med Stahrebolaget i Eskilstuna, Nyköping och vårt dotterbolag Carlsson & Stahre i Enköping har vi skapat ett komplett koncept för saneringsbranschen.

Våra beställare är försäkringsbolag, kommuner, landsting, försvaret, byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi är medlemmar i SFR, Saneringsföretagarnas Riksförbund, och följer deras policys gällande miljö-, arbetsmiljö och kvalitetsarbete, samt är anslutna till arbetsgivarorganisationen Almega Serviceentreprenörerna, SOS Alarm och Larmtjänst.

Stahrebolaget är en pålitlig partner som tänker och agerar långsiktigt. Vår kreditvärdighet är högsta möjliga, fastställd av kreditupplysningsföretaget Soliditet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vårt kontor i Eskilstuna behöver nu utökas med fler duktiga manliga och kvinnliga medarbetare.

Jobbet som riv-/saneringstekniker innefattar lättare rivning, pcb- och asbestsanering, sanering av vattenskador/fuktskador i fastigheter, klottersanering, avloppssanering, socialsanering och brandsanering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du ska vara ansvarstagande och självgående, energisk, noggrann, omsorgsfull och ha datavana. Du ska även ha goda språkkunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav. Du blir vårt ansikte utåt och måste vara representativ, positiv och utåtriktad. Det är ett plus om du redan har asbestutbildning, dock inget krav.

Vi erbjuder

Ett fritt jobb med mycket ansvar i ett glatt gäng. Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett företag som värnar om personalen. Lön och anställningsavtal är enligt kollektivavtal.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Stahrebolaget

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-03-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise.bjuvsjo@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Kennet Lund

Roll på företaget:

Arbetschef Eskilstuna

Telefonnummer:

0709-814976

E-post:

kennet.lund@stahrebolaget.se

Företag:

Stahrebolaget

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen