Mekaniker

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Anvarsfull och strukturerad mekaniker sökes till Sejfo i Köping.

Arbetsgivare:

SEJFO

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2018-05-14

Om företaget

Med en bakgrund som automationsgrupp inom Volvo, grundades Sejfo 1991. Sejfos projektledare, konstruktörer och programmerare har ägnat det mesta av sin karriär åt produktionsteknik och automation. Vårt mål har alltid varit att realisera våra kunders visioner till smarta och lönsamma produktionsutrustningar. En ständig utveckling har, till nytta för våra kunder, gjort oss till en komplett systemleverantör. Med vår unika kompetens och erfarenhet projekterar och levererar vi anläggningar som fungerar. Varje dag producerar Sejfo-anläggningar 100'000-tals produkter.

Vision:

"Att bli det självklara valet som partner för våra kunders behov av lösningar"

Mission:

Basen till Sejfos uppdrag är behovet av automationslösningar inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vår uppgift är att erbjuda våra kunder rätt utrustning med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris. Vår utrustning skall vara en värdeökande del för att stärka våra kunders konkurrenskraft.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du laddad för nya utmaningar inom Teknik?

Vi söker dig som har en utb inom Produktion & Automation alt annan likvärdig praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Du trivs bra med att ta mycket eget ansvar och att själv kunna strukturera ditt arbete. Dina mycket goda kunskaper i industri och automation kommer att komma väl till pass i din nya roll.

Som mekaniker kommer du att vara med och bygga upp provbänkar/monteringsliner som man sedan följer med ut till kund och monterar upp på plats.

Uppdraget startar med en inhyrning, för rätt person finns sedan goda chanser till anställning hos kund.

Din profil

Goda kunskaper i ritningsläsning

B-körkort

kunskaper inom PLC och el är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet samt din sociala förmåga. Du får ta stort ansvar för att felsäkra driften av maskinerna, detta innebär också att du kommer resa en del för att felsäkra maskinerna "on site". Våra kunder finns framförallt i Mälardalen men även till viss del i övriga världen och det är viktigt att du kan vara hemifrån under veckorna eftersom uppdragen periodvis kan innebära långa dagar och även övernattningar.

Din profil

Du har ett stort tekniskt intresse! Erfarenheter från fordon, industri, flygtekniker är relevanta. Du skall kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Kundkontakterna kräver även god social kompetens med ett vinnande och förtroendeingivande sätt. Kunskaper i Engelska och körkort är ett måste. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din goda förmåga att jobba självständigt och tillsammans med andra gör att du når framgång hos oss. Är du strukturerad, har en egen motor, är ansvarstagande och har god planeringsförmåga är SEJFO rätt plats för dig

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SEJFO

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2018-05-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

SEJFO möter ett fortsatt förtroende från viktiga kundgrupper och efterfrågan av våra tjänster och problemlösningar ökar stadigt. Det internationella inslaget börjar dessutom bli påtagligt. För att hantera denna ökande efterfrågan behöver vi förstärka organisationen med engagerade och professionella medarbetare.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Marita Eriksson

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

marita.eriksson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen