Seniors första produktionschef på svenska marknaden

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Om företaget

Shenzhen Senior Technology Material grundades 2003 i Kina och är en av världens största leverantörer av separatorfilm för litiumbatterier. Företaget har flera produktionsanläggningar i Kina sam filialkontor i Japan och Tyskland. Nu investerar Senior i sin första produktionsanläggning utanför Kina. Platsen blir Eskilstuna, som ska utvecklas till företagets europeiska huvudkontor. Här beräknas 500–600 arbetstillfällen ges fram till år 2025, då anläggningen planeras färdigställas till fullo. Anläggningen kommer att verka som underleverantör till Northvolt.

En viktig roll i etablering på svenska marknaden

Nu söker vi den första produktionschefen till Seniors första produktionsanläggning utanför Kina. Här får du en viktig roll i uppstartsfasen – bygga upp ditt team om cirka 50–150 medarbetare, skapa en harmoni i gruppen och få igång produktionen. Du behöver därför vara trygg och erfaren i din roll. Redo för ett spännande uppdrag?

Dina arbetsuppgifter

Här får du vara med från start parallellt med att Senior expanderar sin befintliga produktionsanläggning i Svista, Eskilstuna. I uppstartsfasen är din uppgift att bygga ditt team om 50–150 personer. Du är med och rekryterar personal med tanken att skapa en harmoni i gruppen. Därefter är du i framkant när det kommer till att starta upp produktionen. Utifrån bolagets befintliga produktionskoncept skapar du en struktur på arbetsflöden, layout och beräknar vilken produktion som ska prioriteras – och när. Du fattar även egna beslut för en fungerande arbetsmiljön. Produktionsanläggningen beräknas vara i full drift 2025, och kommer att generera 500–600 arbetstillfällen. Alltifrån ingenjörer till truckförare. Här finns möjlighet att växa i din roll.

Du som är rätt för tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av ledande positioner samt har ansvarat för rekryteringsprocesser. Du bör ha eftergymnasial utbildning, till exempel som ingenjör, samt ha arbetat inom tillverkande industri tidigare. Självklart har du koll på programvaror såsom SAP och även jobbat med LEAN. Som person är du en stark och trygg ledare. Du är en lugn person som har pondus, en sådan som andra människor vill lyssna till. Vi tror att rätt person drivs av att axla en viktig roll med mycket ansvar i nystartsprocesser. Du behöver vara strukturerad och enkelt kunna växla från helhetsperspektiv till detaljnivå. Vidare behöver du tala flytande i både svenska och engelska. Du bör vara öppen för internationella resor, som tjänsten kan innebära.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-08-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 15

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen