Project Manager till nyetablering på svenska marknaden

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Om företaget

Shenzhen Senior Technology Material grundades 2003 i Kina och är en av världens största leverantörer av separatorfilm för litiumbatterier. Företaget har flera produktionsanläggningar i Kina sam filialkontor i Japan och Tyskland. Nu investerar Senior i sin första produktionsanläggning utanför Kina. Platsen blir Eskilstuna, som ska utvecklas till företagets europeiska huvudkontor. Här beräknas 500–600 arbetstillfällen ges fram till år 2025, då anläggningen planeras färdigställas till fullo. Anläggningen kommer att verka som underleverantör till Northvolt.

Bygga upp och förvalta

Vi söker en Project Manager som får en viktig roll för att etablera Senior på svenska marknaden. Företagets befintliga byggnad ska expandera för att 2025 vara i full drift och generera 500–600 arbetstillfällen. Här följer du med från första spadtaget, driver byggprojektet för att sedan stanna kvar in-house och förvalta fastigheten. Är du den kunniga byggspecialisten vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I uppstartsfasen av Seniors produktionsanläggning, den första i Sverige, driver du byggprojektet från start till mål när två nya huskroppar ska byggas. Du sätter ihop ett team av underleverantörer och är involverad i alltifrån att ljuda golv till VVS och ventilation. Du är den som har stenkoll på byggnadsjuridiska frågor och säkerställer att allt är i sin ordning. Löpande sköter du rapportering och dokumentation på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Vidare tar du in anbud och medverkar vid inköp, uppgifter som fortsätter även när byggprojekten är i mål. Då erbjuds du att stanna kvar i företaget och arbeta in-house med att förvalta fastigheten. Här förväntas du bidra med din kunskap i större investeringsprojekt.

Du som är rätt för tjänsten

Vi söker en byggspecialist som känner sig hemma inom byggnadsjuridiska frågor med fokus på svenska marknaden. Du som är rätt är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande och har gedigen arbetslivserfarenhet inom branschen. Troligtvis som byggherre eller arbetsledare på större byggföretag, gärna internationellt. Du har vana att dokumentera samt kommunicera både på svenska och engelska. Som person uppskattar du ordning, struktur och kvalitet. Det är viktigt för dig att alla delar blir rätt. Men du är också förändringsbenägen och van vid att planera om, något som krävs när många underleverantörer är involverade i flera projektetapper. Du är en kommunikativ och prestigelös lagledare som uppskattar social kontakt med både ledning och underleverantörer. Du drivs av att starta upp och ansvara över ett eget stort projekt, och ser troligtvis positivt på att få förvalta ditt verk i ett senare skede.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Senior Material

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-08-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 15

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen