Ansök
nu
Dela
tjänsten

Senior teknisk säljare

Arbetsgivare:

Solö Mechanical Solutions

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2024-05-31

Om företaget

Solö Mechanical Solutions AB är ett industriföretag som grundades på 1970-talet och under åren har företaget utvecklats till att bli en helhetsleverantör inom plåt, skärande bearbetning, svetsning och montering. 2007 bildades Solö Mechanical Solutions AB då Stens Verkstad AB förvärvades.

Företagets positionering idag är både som komponent- och systemleverantör där vi erbjuder helhetslösningar för all mekanik. Vår kompetens inom mekanisk tillverkning, design samt vår geografiska närhet är en styrka för långsiktiga relationer med våra kunder.

Solö Mechanical Solutions erbjuder kunderna allt från produktutveckling och prototyper till serieproduktion i små och medelstora volymer. Vi har ett brett kundsegment som innefattar olika branscher såsom kommersiella fordon, tåg, gruvor, anläggning samt elektronik och instrument.

Vi engagerar oss personligen i varje enskild affär. Att ge råd och att vara tillgängliga när kunden behöver oss är vår styrka, vilket leder till kostnadseffektiva lösningar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som senior teknisk säljare på Solö kommer du att arbeta med försäljning, marknadsföring och produktionstekniska uppgifter i vårt team i Eskilstuna. Du arbetar aktivt med kundnöjdhet hos våra befintliga kunder samt ansvarar självständigt för att driva försäljningen med målet att få in fler nya kunder och affärer.

Du bearbetar strategiskt och planmässigt marknaden med kundmöten samt medverkar vid väsentliga mässor och utställningar.

Du kommer att delta i förbättringsarbeten, ta hand om inkommande förfrågningar och offerter. Dessa bereds och kalkyleras efter fastlagda rutiner och prioriteras löpande. Du kommer även att arbeta mycket med beredning och tekniska uppgifter.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du drivs av att göra affärer. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att skapa relationer och trivs med att delta i olika nätverk.

I denna roll kommer du att arbeta tillsammans med en mindre grupp, där du arbetar med försäljningen – vilket gör att du måste kunna arbeta självständigt samt ta ansvar för dina/organisationens uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet av produktförsäljning inom industri och gärna erfarenhet från mekanisk bearbetning.

Det är en merit om du har kunskap inom ritningshantering, beredningsunderlag samt prissättning av produkter samt har kunskaper inom CAD/CAM för skärande/plåt alt. Svets. Det är även meriterande om du har arbetat i APQP processer.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Solö Mechanical Solutions

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2024-05-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen