Ansök
nu
Dela
tjänsten

Serviceingenjör med intresse för avancerad teknik

Arbetsgivare:

Holger Andreasen AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-02-28

Om företaget

Holger Andreasen AB har över 70 års erfarenhet på den svenska marknaden och verkar idag främst i Sverige. Sedan 2008 ingår vi i den norska och familjeägda Ege-Gruppen, delvis bestående av liknade bolag i Norge och Finland.

Holger Andreasen AB erbjuder kvalitetsprodukter inom Materialanalys, Oförstörande provning, Gammadetektering och Säkerhet.

Vi är 19 anställda på Holger Andreasen AB och vår verksamhet utgår från Örebro. Läs mer om oss på www.holger.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Det går bra för oss på Holger, nu behöver vi bli fler inom vårt affärsområde Service.

Vi vet att service och underhåll är viktigt för att ni alltid ska ha en fungerande och tillförlitlig utrustning. Därför har Holger egen serviceorganisation som ger er kvalitativ och anpassad service på alla produkter vi säljer.

Har du en bred teknisk kompetens och är du intresserad av avancerad teknik?

Vi söker nu en serviceingenjör med ansvar för service och installation av analysinstrument. Utrustningarna används för materialanalys inom industrisektorn.

Tjänsten

Du kommer att ingå i vårt serviceteam som intern expert på dina produkter. Du ansvarar för planering och utförande av både förebyggande och avhjälpande service samt installation och utbildning.

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag och det kan även förekomma arbete och resor på tider utanför ordinarie arbetstid.

Våra kunder finns främst i Sverige och övriga Norden. Du kommer att arbeta i hela Sverige och även i Danmark. Vilket innebär att din bostadsort kan vara i södra delen av Sverige. Dock kräver vi att Du under några dagar/månad kommer att vara på plats i Örebro för bl a månadsmöten.

Arbetsuppgifter

Du blir kundens kontaktperson och ansvarar även för de dagliga kontakterna med leverantören rörande servicefrågor. Du kommer att utföra förebyggande underhåll, reparationer samt installationer och hålla handhavandeutbildning

Tjänsten innebär servicearbete främst på plats ute hos våra kunder, i vissa fall med kort varsel, även med snabbare felavhjälpning via tex. TeamViewer.

I tjänsten ingår även visst administrativt arbetet som dokumentation av serviceuppdrag, faktureringsunderlag samt offerter, vilket du oftast gör på fredagarna.

Din profil

Du kommer att arbeta parallellt med våra nuvarande seniora serviceingenjörer under första tiden. Allt eftersom kompletterar vi med instrumentspecifika kurser hos våra leverantörer. Arbetet ställer stora krav på kompetensutveckling och att du håller dig ajour med den tekniska utvecklingen på ditt område och att du hela tiden förkovrar dig inom dina produkter.

För att passa i tjänsten ser vi att du är lösningsorienterad, har en egen drivkraft, är kvalitetsmedveten samt har en god förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Som person är du strukturerad, noggrann, stresstålig och tycker om att ta egna initiativ.

För rätt person, tjej eller kille, erbjuder vi ett spännande och utmanande jobb med goda möjligheter att vara med och påverka. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Holger Andreasen AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-02-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen