Ansök
nu
Dela
tjänsten

Servicetekniker

till Ory i Örebro

Arbetsgivare:

Ory AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-10-31

Om företaget

Ory AB är din specialist på långa tippflakslösningar för bakåttipp. Vi bygger både bil och släp med egen konstruktion och i samråd med kunden för den mest optimala lösningen. Vi är en teknikdriven tillverkare som leder utvecklingen i Norden och ständigt söker efter nya material och lösningar för bättre prestanda. Vår affärsidé är att genom kompromisslös konstruktion skapa avancerade påbyggnader för åkare som kräver flexibla transportlösningar. Sedan 2005 ägs Ory AB av Translink Holding AB, våra verksamheter bedrivs i Örebro och Kilafors. Läs mer på ory.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu en teknikintresserad, ansvarsfull och driven servicetekniker som vill ta plats i vårt team. Här på Ory kommer du att tillbringa dina arbetsdagar i nybyggda och moderna lokaler med kollegor som stöttar och värnar om varandra.

Rollen som servicetekniker är bred och styrs av kundernas önskemål och behov. Exempel på arbetsuppgifter kan bestå av nermontering och montage av chassin, installation av hydrauliksystem, lagning och reparationer på lastbil och flak mm. Reparationerna kan både vara större arbeten som är inplanerade, men även akuta ärenden som dyker upp och behöver åtgärdas omgående. Så ingen dag är den andra lik.

Din profil

För att trivas i rollen så tror vi att du är en riktig problemlösare. Du är nyfiken och gillar utmaningar och har koll på hydraulik, pneumatik, svetsning och el. Du kommer ha mycket kontakt med våra kunder så vi värderar högt din sociala kompetens och att det är en självklarhet för dig att leverera god service.

Du har ett stort teknikintresse och gymnasiekompetens från Fordonsprogrammet är meriterande. Du har förståelse för hydraulik, pneumatik, kunna utföra enklare svetsarbeten samt felsöka el- och styrsystem.

Som person är Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser gärna att Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

På Ory är vi idag ca 30 anställda. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Vår teknik är våra kunders framgång och du blir en del i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt och stor utvecklingspotential.

Ory tillämpar flextid samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Det finns stora möjligheter till utveckling och utbildning för att komma vidare i ditt arbete.

Tjänsten är på dagtid måndag- fredag.

Låter det här intressant?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult, Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha omgående, senast 22/10 2023.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ory AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-10-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan nu, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

019-12 60 01

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen