Ansök
nu
Dela
tjänsten

Servicetekniker till Eskilstunas roligaste arbetsplats!

Arbetsgivare:

Parken Zoo

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-01-31

Om företaget

Parken Zoo i Eskilstuna har en hundraårig tradition och var en av Sveriges första folkparker. Anläggningen har gått från att ha varit en kvällspark till att ha blivit ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål, framför allt av barnfamiljer. Parken Zoo är 100% privatägt och vi lever på upplevelser, upplevelser som blir minnen för livet. Vi har närmare 180 000 besökare under året, mestadels under sommarmånaderna. Vår djurpark deltar i ett stort antal avelsprogram för utrotningshotade djurarter. Vi har också den viktiga uppgiften att sprida kunskap om djuren samt informera våra besökare och samarbetspartners om vårt arbete.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Parken Zoo i Eskilstuna är ett av landets mest besökta utflyktsmål. Vi erbjuder gästerna en djurpark med utbildnings- och forskningsavdelning, nöjespark med bad, tivoli och artister på våra scener, camping & stugby samt restaurangverksamhet. Till allt detta behövs servicetekniker, vi är i dagsläget två personer men behöver bli tre personer i vårt team. Tack Parken Zoo för att ni har givit oss på Best Bemanning & Rekrytering förtroendet att hantera denna direktrekrytering.

Rollen som servicetekniker är ganska bred och vi kan garantera variation i ditt arbete. Du behöver inte oroa dig om du inte kan allt, du har alltid erfarna kollegor som stöttar dig på plats. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller liknande, eller arbetslivserfarenhet inom området. I ditt uppdrag arbetar du med den dagliga driften, hanterar felanmälningar och åtgärdar dessa. Problemen kan uppstå någonstans på Parken Zoos anläggning i t.ex. djurparken, badet, restaurangerna, campingen eller på åkattraktionerna. När du har åtgärdat en felanmälning så behövs det dokumentation så vana vid datorer är ett måste.

En naturlig del i detta arbete är att vara observant och arbeta förebyggande med fastigheterna och maskinunderhåll.

Eftersom du arbetar på Eskilstuna roligaste arbetsplats med besökare med barn, så kan även du få frågor från våra gäster. Du ska alltså inte bara vara teknisk, du ska även vara serviceinriktad och trevlig. Vi tror att du är allmänt händig och kan lära dig eller göra olika typer av servicearbeten. Säkerhet är viktigt för oss, därför att det av allra största vikt att vi arbetar systematiskt och säkert.

Du arbetar i ett team, men kommer många gånger vara självgående och då gäller det att du tar ditt personliga ansvar för ditt arbete. Emellanåt dyker det upp flera arbetsuppgifter och det kan vara svårt att prioritera, ta då ett djupt andetag, prioritera den mest akuta uppgiften först, och gå sedan vidare. Med lite rutin kommer du kunna hantera detta utan problem.

Som anställd på Parken Zoo finns det rutiner för löpande maskinunderhåll, och ett team som vill att du lyckas i din nya roll. Vi skapar Eskilstunas roligaste arbetsplats tillsammans!

Kvalifikationer

  • Avslutad utbildning som tekniker eller motsvarande kunskaper
  • B-körkort är ett krav
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, engelska är bra om du kan.
  • Truckkort är meriterande
  • Svetsutbildning är meriterande
  • Elfelsökning är meriterande
  • Fallskyddsutbildning är meriterande
  • Rörmokarutbildning är meriterande

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en glad person med gott humör. Du kan både arbeta i team och självständigt, och kan planera en dag och fokusera på det som är mest akut. Det löpande underhållet är väldigt viktigt, och då gäller det att arbeta enligt instruktion och ta en arbetsuppgift i taget. Du uppskattar att ha variation i ditt arbete och att en dag väldigt sällan är lik en annan. När du är varm i kläderna så hoppas vi att du brinner lika mycket som oss andra för att ge våra besökare en fantastisk upplevelse. Detta arbete kan vara fysiskt, så vi tror du har en god fysik och kan hantera vissa tyngre moment.

Denna tjänst är på heltid och tillsvidare. Arbetet kan innehålla arbete på kvällar och helger, enligt ett arbetsschema. Vi vill gärna att du tillträder så fort som möjligt. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Parken Zoo

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-01-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Sök redan idag – intervjuer sker löpande!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-542 90 10

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen