Ansök
nu
Dela
tjänsten

Bli vår nya Servicetekniker i Västmanland

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Västmanland

Sista ansökningsdag:

2022-01-23

Om företaget

Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv. Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.

Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som servicetekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att serva och jobba med underhåll av olika slags truckar och entreprenadmaskiner med bl.a. förebyggande underhåll, felsökning, service- och reparationsarbeten mm. Du planerar själv dina dagar med att boka in besök hos våra kunder på ett effektivt sätt. Du utgår från ditt hem på dagarna och till största delen kommer jobben vara i Västmanland.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på tunga fordon eller entreprenadmaskiner Du har kunskap inom hydraulik och fordons-el och har ett stort tekniskt intresse. Du behöver även vara van vid att använda dator samt behärska svensk och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din profil

Som person tycker du om att jobba självständigt och är en riktig problemlösare. Det är viktigt att vara serviceinriktad och ta ansvar så att kunderna känner sig nöjda och trygga med det jobb som genomförs. Flexibel är också något du behöver vara i och med att det kan uppstå akuta situationer som måste lösas omgående. Men du är aldrig ensam, vi är ett team på 8 tekniker idag som hjälps åt när det behövs.
Hos oss är alla viktig nyckelspelare. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsmiljö och att våra anställda skall trivas och känna sig hemma. Alla är vi olika och vi tror att rätt person på rätt plats ger möjlighet att växa och utvecklas på bästa sätt.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Ulrika Goldkuhl, på Best bemanning & Rekrytering. Du når Ulrika  på telefon 070-261 15 05.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Västmanland

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

070-261 15 05

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen