Svetsare med erfarenhet av montage

Arbetsgivare:

SHA Torshällaverken

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag:

2019-11-11

Om företaget

SHA Torshällaverken grundades 1959. Kombinationen kompetens, erfarenhet och tradition med unik maskinpark ger goda möjligheter att tillverka lite mer udda och svårare konstruktioner som inte många klarar.

Bred maskinpark
Det innebär att vi kan leverera väldigt breda lösningar och har bra koll på logistik och kvalitet när det mesta görs i huset med en väl anpassad maskinpark och bra mix av manuella och CNC-styrda maskiner samt en svetsavdelning.

Kunder / Branscher
Våra kunder finns inom stål-, fordons- och processindustrin. Närhet till kund och marknad är viktig för att kunna hålla en öppen och bra kommunikation med kund, hålla hög och jämn kvalitet och för att korta ner led- och leveranstider

God service
Snabbhet, flexibilitet och god serviceanda är ledorden för våra engagerade medarbetare. Vårt unika koncept är att vi, under samma tak, arbetar med svetsning, grovplåtslageri och skärande bearbetning. Vår specialitet är prototyp-, enstycks- och småserietillverkning.
För oss är det viktigt att ha kunden i centrum.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Torshällaverken har en väldig bredd i verksamheten. Vi tillverkar allt från mindre detaljer till stora skrymmande enheter upp till flera ton och även enklare till riktigt avancerade konstruktioner. Vi jobbar med konstruktionsarbete och det ingår även montage. Du kommer arbeta på våran svetsavdelning, som hanterar tunga skrymmande konstruktioner. Kunden ser oss som en problemlösare. Det andra inte klarar, klarar vi. Vi fokuserar på tillverkning av investerings- och underhållsprodukter till industrin, som t ex kan vara delar och kompletteringar till produktionslinjer. Du kommer att arbeta utifrån ritningar och förutom att svetsa så kommer du även att jobba med montage.

Din profil

Vi söker dig svetsare som har lång yrkeserfarenhet. Du ska även ha kunskaper inom montage. Vi tror också att du är noggrann med stort tekniskt och mekaniskt intresse och vi värdesätter erfarenhet och känsla för att ”skruva och meka”. Vidare tycker du om att hjälpa och samarbeta med andra, du är lojal och anser det viktigt att leverera i tid och med rätt kvalitet. Det är viktigt för oss att du är en problemlösare som ser möjligheter och tycker om nya utmaningar. Du får helt enkelt saker och ting att fungera. Du behöver ha erfarenhet att jobba med ritningsläsning och ha god materialkännedom. Även kunna tänka kritiskt och kunna se avvikelser i ritningarna.

Vi ser att du som person är:
- Noggrann och lämnar inget åt slumpen.
- Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.
- Utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.
- Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda
- Har ett öga för detaljer utan att göra avkall på effektivitet
- Har hög arbetsmoral, är kvalitetsmedveten och utför arbetet med stolthet

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SHA Torshällaverken

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag

2019-11-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Lovise Bjuvsjö

Telefonnummer:

016-400 99 23

E-post:

lovise@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen