Ansök
nu
Dela
tjänsten

Smed

till Ojop i Eskilstuna

Arbetsgivare:

Ojop

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2024-02-11

Om företaget

Genom mer än 100 år av kundfokus och innovation har Ojop Sweden växt till ett företag som idag tillverkar och säljer produkter på fem kontinenter och till över 50 länder. Produkterna är funktionella, hållbara och gjorda för att hålla. Huvudgrupper är vippspärrar, dragspärrar, batterikontakter och släpspärrar för industriellt och privat bruk.

Om tjänsten

Nu söker vi efter en smed till Barva Hejarsmide som nu är en del av Ojop Group. Barva Hejarsmide har mer än 40år i branschen och företaget registrerades redan 1979. Verksamheten är belägen i natursköna Barva som ligger nära E20 mellan Eskilstuna och Strängnäs.
 
Här utförs ett gediget hantverk av sänksmide, inklusive bearbetning, värmebehandling och efterbehandling. Även ytbehandling vid behov. Företaget tillverkar hejarstansar (smidesstansar, smidessänken) och skäggverktyg. Vid behov framställs även kalibreringsverktyg samt olika typer av hålningsverktyg.
 

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten önskar vi att du har tidigare erfarenheter och kunskaper som smed, och/eller gjuteri alternativt tyngre industriarbete. Det är viktigt att du har ett sinne för detaljer och ser möjligheten att utvecklas inom det hantverk som det innebär för att få ut kvalitativa produkter. Arbetstiden är förlagd till dagtid.
 
Låter det här intressant och passar in på din profil? Eller har du kanske frågor kring tjänsten? 
Ring då till Malin Von Zweigbergk på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 016-4009916 alt Malin@bestbemanning.nu
 
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ojop

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2024-02-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen