Social servicetekniker till Cramo

Arbetsgivare:

Cramo

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2021-05-23

Om företaget

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Vi är en helhetsleverantör av maskinuthyrning och hjälper såväl små som stora företag i byggbranschen. För oss är varje medarbetare lika viktig. Samarbetet och kunskapsutbytet mellan olika nivåer ser vi som en förutsättning för hela vår verksamhet. Arbetsetik och miljö är viktiga frågor för oss som följer med i alla led – oavsett om du hyr utrustning eller jobbar på Cramo.

Gillar du samarbete och har maskinkunskaper?

Nu söker vi en servicetekniker som kan stärka upp teamet hos vår kund Cramo, under sommaren: perioden juni-augusti. Du som är rätt för jobbet gillar att jobba ihop med andra och ser positivt på en samarbetande kultur. Vidare behöver du vara kompetent för jobbet med bland annat truckkort och maskinkunskaper. Som servicetekniker jobbar du primärt på Cramos verkstad men kan vid behov få hjälpa företagets kunder på deras arbetsplatser. Tjänsten är en konsultanställning via Best Bemanning & Rekrytering men uppdraget sker hos vår kund. Läs vidare om det låter som något för dig!

Det här jobbar du med

Som servicetekniker genomför du returkontroll – det vill säga tar emot returer, genomför skadekontroll, rengör och funktionskontrollerar maskiner. Du genomför statusändringar i affärssystemet och utför lättare reparationer. Vid utlämning av maskiner hjälper du till att lasta och lossa dem samt ger råd och instruktioner till kunder. Du har ett nära samarbete med depåchef samt övriga medarbetare. Du deltar aktivt i driften och skötseln av depån för att utveckla en god arbetsmiljö och en bra teamkänsla. En del av ditt jobb är att driva ett aktivt förbättringsarbete genom att rapportera avvikelser och förbättringsförslag.

Din profil

Vi söker dig som med gymnasieutbildning och maskinkunskaper från någon byggmaskin. Du behöver ha körkort och truckkort B1. Som person är du social, närvarande och pålitlig. Det är toppen om du har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Cramo

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2021-05-23

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen