Ansök
nu
Dela
tjänsten

Är du vår nya produktionstekniker?

Arbetsgivare:

Solö Mechanical Solutions

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-03-15

Om företaget

Solö Mechanical Solutions AB grundades 2007 efter fusion mellan Stens verkstad ( grundat 1965) och Solö Industri (grundat 1975). Solö Mechanical Solutions har produktionslokal i Vilsta industriområde i Eskilstuna. Företaget tillverkar komponenter för tunga fordon, gruv & anläggning och tåg i små och medelstora serier. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt 15085-2 och 3834-2. Vi kommer att vara certifierade för IATF/TS 16949 under 2020.

Företaget är idag 40 anställda och bedriver en spännande produktion med plåtbearbetning, skärande bearbetning samt montering.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en god kommunikatör med vassa kompetenser inom plåtbearbetning? Har du ett tekniskt intresse, är engagerad och tidigare arbetat med processinriktat förbättringsarbete? Solö Mechanical Solutions i Eskilstuna befinner sig i en expansiv fas och söker nu efter en produktionstekniker för att förstärka sin organisation.

Du kommer att arbeta som produktionstekniker med inriktning på plåtbearbetning och montering. Vi ser gärna att du har en marknadsprofil och tycker det är utmanande att arbeta med kundkontakter och teknisk försäljning.

Dina arbetsuppgifter:
Som produktionstekniker förväntas du driva och initiera beredningar, implementera produkter samt driva problemlösning för eliminering av störningar och optimera processer. Personen vi söker ska långsiktigt vilja vara med och utveckla verksamheten med sikte på företagets satta mål, projekt, förbättringsarbeten och uppföljningar. Exempel på konkreta ansvarsområden och uppgifter som rollen innefattar är att:

Din profil

För att lyckas i den här rollen är du initiativrik och har det driv som behövs för att utveckla både dig själv och företaget i strävan mot gemensamma mål. Förmågan att samarbeta med personal och förbättringsgrupper krävs för att ni ständigt ska nå förbättringarna i produktkvalitet och effektivitet. Som person har du en positiv attityd till utmaningar och utvecklingsarbeten.

Vi värdesätter att du är resultatorienterad och arbetar systematiskt. Du har förmåga att skapa en helhetssyn och har lyhördhet och tydlighet. Du är även självgående med goda kunskaper inom plåtbearbetning och montering.

Du har ett genuint intresse för kundkontakter, hitta tekniska lösningar till kund sam driva affärer. I tjänsten ingår även att driva förbättringsarbete och proaktivt kvalitetsarbete. Du har även en gedigen erfarenhet av CAD/CAM med inriktning plåt samt erfarenhet av beredning i monitor.

Du har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, produktion eller liknande. Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom industriarbete och du känner dig trygg i yrkesrollen med teknisk beredning mot kunder och produktion.

Meriterande är:

 

Våra värderingar:

• Ärlighet & Öppenhet
• Alltid hålla vad vi lovar
• Känna stolthet i arbetet
• Engagemang och närvaro
• Respektera varandra

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Solö Mechanical Solutions

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-03-15

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Kent Karjer

Telefonnummer:

0164009926

E-post:

kent.karjer@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning och Rekrytering

Företagsinfo
Spara annons
Ansök nu
Till toppen