Ansök
nu
Dela
tjänsten

Solö Mechanical Solutions söker Produktionstekniker

Arbetsgivare:

SOLÖ MECHANICAL SOLUTIONS

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2018-11-30

Om företaget

Solö Mechanical Solutions AB grundades 2007 efter fusion mellan Stens verkstad (grundat 1955) och Solö Industri (grundat 1975) och har produktionslokal i Vilsta industriområde, Eskilstuna. Företaget tillverkar och konstruerar bearbetade komponenter i små och medelstora serier till kunder inom Gruv och anläggning, kommersiella fordon och industri/elektronik. Solö Mechanical Solutions som idag består av 40 medarbetare är nu inne i en expansiv fas och söker nu en produktionstekniker.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en god kommunikatör med vassa kompetenser inom skärande bearbetning? Har du ett tekniskt intresse, är engagerad och tidigare arbetat med processinriktat förbättringsarbete? Solö Mechanical Solutions i Eskilstuna befinner sig i en expansiv fas och söker nu efter en produktionstekniker för att förstärka sin organisation.

Dina arbetsuppgifter:
Som produktionstekniker förväntas du driva och initiera beredningar, implementera produkter samt driva problemlösning för eliminering av störningar och optimera processer. Personen vi söker ska långsiktigt vilja vara med och utveckla verksamheten med sikte på företagets satta mål, projekt, förbättringsarbeten och uppföljningar. Exempel på konkreta ansvarsområden och uppgifter som rollen innefattar är att:
• Skapa processer och operationsberedningar.
• Produktionstekniska lösningar samt fixturering och verktygsval.
• Ansvaret för att ständig kompetensutvecklingen hos personalen sker

Du kommer att delta i utformningen av strategiska investeringar, produktionslayouter, ha kund- och leverantörs kontakt och arbeta löpande med förbättringsarbete för att uppnå en ökad produktivitet med hög kapabilitet. I ditt jobb ingår det att vara ansvarig externt mot våra leverantörer samt ansvarig internt för maskinunderhåll och beställning av nödvändiga reparationer.

Din profil

Rollen ställer höga krav kring kompetens så vi söker dig med teknisk utbildning, alternativt erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom i områden som beredning, planering och produktionsupplägg. Du har mångårig erfarenhet av skärandebearbetning, kunskap om material, dess egenskaper samt mätteknik. Du har programmeringskunskap av CNC-maskiner, både gällande fräs och svarv samt multioperationsmaskiner och erfarenhet av CAD/CAM samt Solid Works. Meriterande är att kunna programmera i Mazatrol samt erfarenhet av flexibel automation.

För att lyckas i den här rollen är du initiativrik och har det driv som behövs för att utveckla både dig själv och företaget i strävan mot gemensamma mål. Förmågan att samarbeta med personal och förbättringsgrupper krävs för att ni ständigt ska nå förbättringarna i produktkvalitet och effektivitet. Som person har du en positiv attityd till utmaningar och utvecklingsarbeten.

Du är kunnig i att skriva både instruktioner och föreskrifter. I ditt dagliga arbete är viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är ansvarsfull och har god förmåga att lösa problem.

Våra värderingar:

• Ärlighet & Öppenhet
• Alltid hålla vad vi lovar
• Känna stolthet i arbetet
• Engagemang och närvaro
• Respektera varandra

Tillsvidareanställning, Heltid 40tim/vecka.
Allt enligt kollektivavtal- Teknikarbetsgivarna & Unionen
Låter detta intressant, så skicka in din ansökan omgående!(Intervjuer sker löpande)

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SOLÖ MECHANICAL SOLUTIONS

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2018-11-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vill du utvecklas i ditt arbete och öka din kompetens i en mycket trivsam företagsmiljö?
Då är du varmt välkommen till oss på Solö Mechanical Solutions!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mårten Sporrong

Telefonnummer:

016-400 99 12

E-post:

marten.sporrong@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen