Sommarjobba på ICA Maxi Erikslund – en lättare stormarknad!

Arbetsgivare:

Ica Maxi Erikslund

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2021-03-31

Om företaget

ICA Maxi Erikslund prioriterar enkelhet och service och vi har alltid som ambition att vara i toppklass. Vi jobbar för att sprida matglädje till våra kunder och det ska vara enkelt och personligt att både jobba och handla hos oss.

Vi som jobbar här tycker om fart och fläkt och tycker om att träffa människor. Vi bidra med vår kunskap och hjälper alltid till, det faller sig naturligt för oss. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Vi söker sommarjobbare

Nu vill vi säkra upp med duktiga butiksmedarbetare inför kommande semestertider. Vi söker flera sommarjobbare. För att du ska hinna bli varm i kläderna börjar vi gärna introduktionen omgående med möjlighet att jobba några dagar redan innan sommaren. Efter sommaren kan det även finnas möjlighet till förlängning i uppdraget.

Flera olika tjänster

På ICA Maxi säljer vi det mesta för både vardag och fritid. Med det sagt har vår butik en varierande skara kunder. Stor del av jobbet innebär social kontakt, och därför söker vi dig som tycker om att träffa andra människor. Det ser vi som en förutsättning för att hålla förstklassig service.

Arbetet i butiken är inriktat på matsidan och innehåller olika tjänster med till exempel plock av kolonialvaror samt färskvaror eller att plocka onlinekunders ordrar. Några uppdrag kommer även innebära arbete i delikatessen med kundbetjäning över disk.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen som sommarjobbande butiksmedarbetare behöver du känna dig engagerad inför ditt jobb. Vi jobbar i ett ganska högt tempo, så du bör vara en glad, positiv och energisk person. Självklart prioriterar vi också din kommunikativa förmåga – ett bra kundbemötande och god service väger tungt!

Vi ser gärna att du som söker jobbet vill och kan jobba hela sommaren.

Det ska alltid vara lätt och personligt att handla hos oss!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Ica Maxi Erikslund

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2021-03-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

021-440 30 64

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen