Ansök
nu
Dela
tjänsten

VafabMiljö söker sommarvikarier – chaufförer

Arbetsgivare:

VafabMiljö

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Om företaget

VafabMiljö är ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland samt Heby och Enköpings kommuner. VafabMiljö arbetar med långsiktigt hållbar avfallshantering. Målet är i första hand att avfallsmängderna ska minskas, det återstående avfallet ska betraktas som en resurs och återvinnas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt. Med stor miljömedvetenhet bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. Var med och gör skillnad för miljön tillsammans med oss! 
Läs mer på vafabmiljo.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Drivs du av att leverera service till våra medborgare och tycker att miljötänk är viktigt? Vi söker nu chaufförer som vill jobba i sommar. Hos oss på VafabMiljö får du jobba tillsammans med härliga kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, lösningsfokus och öppenhet. Du kommer tillhöra avdelningen Transport och Logistik, enhet Transport Drift och utgår från Västerås.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som chaufför kommer du köra olika typer av transporter till och från såväl privatpersoner som andra kunder. Du arbetar tillsammans med transportledningen och arbetsledare som leder och fördelar arbetet. Dagens körning är förutbestämd och görs via Future/Mobile, som är vårt transportledningssystem. Du ansvarar för att utföra de dagliga körningarna från Mobile samt återrapportera och lägga upp eventuella avvikelser i systemet. När körningen är klar ser du till att varje materialslag vägs in och töms på vår avfallsanläggning. Du ansvarar också för daglig bilvård av våra fordon. De fordonstyper som används i arbetet är sidlastare, baklastare och lastväxlare.

Din profil

Vem är du?

Du som söker har gymnasieutbildning, är serviceinriktad, kan arbeta självständigt och under tidspress, är noggrann och har ordningssinne. Du har god fysik och har ett positivt kundbemötande.

Kompetenskrav

 • Gymnasieutbildning
 • YKB
 • CE-körkort
 • C-körkort
 • Förarkort
 • Allmän datakunskap
 • Miljöintresse
 • Kan flytande svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har: 

 • God lokalkännedom i Västerås med omnejd
 • Tidigare arbete inom serviceyrke
 • ADR-behörighet
 • Krankort

Vad får du?

Du får arbeta på en spännande arbetsplats som sätter miljön först. Tillsammans med dig vill vi skapa det hållbara samhället och vi har en mycket spännande tid framför oss. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och vi värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Övriga upplysningar

Anställningen är ett sommarvikariat för perioden maj- augusti. Skriv vilken period och hur länge du kan sommarjobba:

Jag kan arbeta: hela perioden 1 maj –  30 augusti.
Jag kan arbeta: annan tid/del av tid….(ange när)

Ansök
nu

Arbetsgivare:

VafabMiljö

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-9225203

E-post:

aziz@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen