Sparbanken Rekarne växer!

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Koncernekonom rekryteras till Sparbanken Rekarne.

Arbetsgivare:

Sparbanken Rekarne

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2018-10-24

Om företaget

Sparbanken Rekarne är den ledande banken i Eskilstuna och Strängnäs kommuner, med en affärsvolym på 50 miljarder kronor och 115 anställda på våra tre kontor i Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred. Hos oss finns stark tillväxt, nöjda kunder, fräscha kontor och glada medarbetare. Vi är en självständig bank som till hälften ägs av Sparbanksstiftelsen Rekarne och till hälften av Swedbank.
Med det största antalet kunder inom både privat och företag av alla bankerna på våra orter visar vi att vi kan den lokala marknaden och att vi känner våra kunder. Bankens styrelse, ledning och medarbetare finns nära kunderna, vilket gör att vi kan fatta snabba beslut. Vi vill vara banken med bäst tillgänglighet på orten.
Vårt arbete genomsyras av samhällsengagemang; sedan 1996 har banken och Sparbankstiftelsen Rekarne tillsammans investerat över 300 miljoner kronor i lokal utveckling.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som ekonom har du en viktig roll att tillsammans med övriga på bankens ekonomiavdelning säkerställa korrekt och planenlig rapportering både internt och externt, dessutom kommer du ha ett stort ansvar vid framtagandet av bankens kvartalsrapporter och årsredovisning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Bokslutsarbete
- Myndighetsrapportering
- Budget- och prognosarbete
- Övrig intern och extern rapportering

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning eller finansiering. Du har praktisk erfarenhet av redovisning (IFRS) och rapportering.
Du känner dig trygg med att diskutera redovisningsfrågor, har god samarbetsförmåga och är självständig.
Analytisk kompetens och förståelse för hur banker fungerar är meriterande.

För att lyckas i rollen och på Sparbanken Rekarne är du prestigelös, ansvarstagande, noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter.
Du har god förståelse för helheten och har förmågan att arbeta proaktivt. Du har förmåga att ta till dig ny kunskap, vidare har du en god förmåga att förvalta relationer, både externt och internt.

Du rapporterar direkt till bankens ekonomichef.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sparbanken Rekarne

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2018-10-24

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Fredrik Wahlqvist

Telefonnummer:

0164009913

E-post:

fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen