Ansök
nu
Dela
tjänsten

Skiftledare – Warehouse & Logistics Eskilstuna

Arbetsgivare:

Sportamore

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-09-30

Om företaget

Sportamore AB (publ) är nordens största och snabbast växande sportbutik på nätet. Bolaget grundades under 2009 och hade sin första handelsdag på nätet 1 maj 2010. Bolaget är sedan maj 2015 noterat på Nasdaq Stockholm.

Bolaget har sedan starten fokuserat på att ha ett mycket attraktivt kunderbjudande genom fria returer, 30 dagars öppet köp samt prisgaranti.

Vi säljer cirka 25 000 produkter från cirka 300 olika varumärken representerande mer än 30 olika sporter.

Under de senaste åren har vi bland annat börsnoterats på Nasdaq OMX i Stockholm, lanserat en TV kampanj i 3 länder samt startat nordens bästa online magazine för sport och träning. Vi har hanterat över 1 miljon paket, så många att vi under 2017 flyttade vårt logistikcenter från Spånga till Eskilstuna. Samtidigt har vi vunnit utmärkelser såsom "Årets kundtjänst", "Årets nätbutik" och nu senast "Årets e-bästa handelsbutik 2019".

Varför Sportamore?
Drömmer du om att vara en del av ett snabbväxande e-handelsbolag med engagerade medarbetare och ett dynamiskt klimat så har du hittat rätt.

Karriär & utveckling
På nio år har vi gått från okända till börsnoterade. Tack vare våra medarbetare och det ständiga drivet att utvecklas har vi vunnit flertal priser och är idag ca 200 medarbetare.

Djupt passionerade team
Det Sportamores medarbetare har gemensamt är att vi brinner för att utmana och utforska nya möjligheter. Vi arbetar i snabbrörliga team, där transparens och delaktighet är kritiska pusselbitar för vår framgång.

Träning & hälsa
Vi lever ut vår kärlek för sport och träning fullständigt. På kontoret har vi ett gym, öppet för alla att träna på där vi dessutom erbjuder dagliga träningspass. Utöver det har vi en löpgrupp och springer gemensamma lopp varje år. Vi är övertygade om att det både bygger team, hälsa och långsiktig lycka.

Förmåner
Goda villkor, flexibla arbetstider och grym rabattkod är en del av det paket Sportamore erbjuder sina medarbetare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en lyhörd lagspelare som gillar att ha många kontaktytor? Drivs du, liksom oss av att överträffa förväntningar i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Vi söker just nu en skiftledare till vårt team i Kjula!

Ansvar
Som skiftledare ansvarar du för såväl drift och den löpande verksamheten samt för medarbetarna i ditt skift. Du leder ditt team genom att föregå med gott exempel.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
Dagligt ansvar och ledning av skiftet, genom att fördela resurser och arbetsuppgifter inom skiftet.
Dagligt ansvar för KPI, produktivitet och kvalitet.
Delaktig i teamets utveckling.
Arbeta för att effektivisera arbetssätt.
Prioritering av daglig verksamhet.
Initiera och utveckla nya och befintliga processer och tekniska lösningar inom sitt ansvarsområde.
Driva projekt och aktiviteter runt sina ansvarsområden som säkerställer grundvärden såsom arbetsmiljö och arbetstrivsel.
Du kommer arbeta sida vid sida med en till skiftledare i ett skift om ca 25 medarbetare. I din roll rapporterar du till Production Manager.

Din profil

Vi söker dig som har:
minst 2-3 års lagervana eller motsvarande.
god kännedom om produktion och maskinhantering. Vi ser gärna att du har arbetet i lagersystem och Excel.
tidigare erfarenhet av ledarskap.

Ansvar och uppföljning är två ledord som genomsyrar ditt dagliga arbete och det är därför viktigt att du har en god prioriteringsförmåga och är självständig i dina beslut. Eftersom rollen innebär breda kontaktytor såväl externt som internt gentemot Sportamores många funktioner, behöver du vara en god och effektiv kommunikatör.

Vi söker dig som är inspirerande, coachande och tydlig i ditt ledarskap. Du delar vår starka övertygelse om att lojalt kämpa tillsammans i ett team är förutsättningen för att lyckas.

Varför Sportamore?
Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat gym på jobbet med pass som leds av instruktör, branschens grymmaste kollegor och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Vill du vara med på resan?
I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du arbetar i 2-skift på vårt lager med placering i Kjula, Eskilstuna.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sportamore

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-09-30

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

016-400 99 11

E-post:

aziz.halimi@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen