Ansök
nu
Dela
tjänsten

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2021-02-28

Om företaget

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!

Vägleder och väcker nyfikenhet

Vi hjälper människor till studier och jobb – vill du hänga på? Nu söker vi en legitimerad studie- och yrkesvägledare som verkligen ser människor. En person som kan upptäcka guldkornen, kanske att en deltagares hobby kan vara mer relevant för framtiden än tidigare erfarenhet? Du vägleder och väcker nyfikenhet.

Det här gör du om dagarna

På Best är du aldrig ensam. Här finns alltid en kollega redo att snacka jobb eller dra ett skämt för. Kort och gott består din vardag av att samarbeta med andra människor – såväl kollegor som deltagare och branschfolk. Du jobbar med samtal, både individuellt och i grupp. På det viset lär du känna deltagarna, tar reda på kompetenser, drömmar och egenskaper. Du håller dig uppdaterad om det lokala utbudet av studie- och yrkesmöjligheter genom löpande research. Det är en självklarhet för att matcha rätt. Blir det jobb, universitet eller yrkesutbildning? Kanske kurser för att göra ryggsäcken komplett? Du ser varje individ och stöttar mot studier eller jobb.

Din profil

Är du en legitimerad studie- och yrkesvägledare med yrkeserfarenhet? Driven, lyhörd och självgående? Självklart en människokännare av rang. Vi värdesätter att du har erfarenhet av att jobba med olika målgrupper – och gärna kan kommunicera på fler språk än svenska och engelska. Det är toppen om du har ett brett kontaktnät och koll på den lokala marknaden. För att klura ut de administrativa uppgifterna som tjänsten innebär behöver du vara en van datoranvändare. Dessutom krävs B-körkort för att du smidigt ska kunna fara omkring på spännande uppdrag.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Best Bemanning & Rekrytering

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Som medarbetare på Best kommer du att vara en del av vårat team. Det är endast du som sätter gränserna över hur din framtid kommer att se ut och vi hjälper dig gärna på vägen. På Best blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter, vill du vara med?

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Feras Zanghaneh

Telefonnummer:

016-400 99 18

E-post:

feras.zanghaneh@bestbemanning.nu

Företag:

Best bemanning & rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen