Ansök
nu
Dela
tjänsten

Junior Supportkonsult till SWG

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-05-15

Om företaget

Service Works Global, SWG, är Nordens ledande leverantör av digitaliseringsstöd till fastighetsbranschen. Tillsammans med våra kunder och partners blir vi i allt högre grad involverade i spännande projekt med att effektivisera informationsprocesser från projektering och produktion in till våra kunders FM-system. Vi är just nu i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare som vill vara med på resan när vi digitaliserar och utvecklar fastighetsbranschen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vill du vara med på vår tillväxtresa inom fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice? Nu finns en ledig roll för dig som vill växa tillsammans med oss. Vi erbjuder den interna utbildning som krävs och du har viljan att lära nytt och växa in i rollen. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Eskilstuna – en modern och trivsam miljö där du ingår i ett team med professionella och trevliga kollegor. Hos SWG får du möjlighet att utvecklas i ett spännande företag med en stark ägare i Addnode-koncernen. Vi skapar tillsammans en positiv arbetsmiljö och god stämning på företaget. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Det här innebär tjänsten

Du ingår i ett supportteam som tillsammans löser inkomna kundärenden. Du arbetar kundnära, stöttar kundens kontaktpersoner och felsöker ibland i kundens it-miljö. Oftast jobbar du i vårt webbaserade supportsystem men har även mycket kontakt med kunder via telefon och mail. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till våra erfarna utvecklare och konsulter.

Din profil

Vi söker främst dig som är hungrig och vill lära dig mer. Du är positiv och har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Du har tålamod, tänker logiskt och tycker om att lösa problem.

Du kan arbeta både självständigt och i grupp, van att prioritera ärenden och du ansvarar för att hantera din tid effektivt. Vi ser gärna att du är initiativtagare och har lätt för att lära. Har du även förmågan att dokumentera och förklara så att mottagaren enkelt förstår är ett stort plus. Vi tror du har en hög IT-mognad och känner dig bekväm i att använda molntjänster och olika IT-system. Det är viktigare att du snabbt lär dig och har förståelse för vår plattform än att du kan nätverk eller programmering.

Din erfarenhet

 Om anställningen:

Placering: Eskilstuna
Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Start och lön: Enligt överenskommelse

Ansökan

Skicka in ansökan redan idag! Urvalsprocessen sker löpande.
Vid frågor kontakta Gunnar Eklind 072-9620062.

 Mer om Service Works Global

SWG utvecklar lösningar inom fastighetsbranschen, vi erbjuder expertis och system inom förvaltning och service som effektiviserar våra uppdragsgivares processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet.

Idag samarbetar vi med mer än 400 fastighetsägare och förvaltare. Vi har kontor i Australien, Storbritannien, Kanada, Kuwait och Sverige. SWG ägs till 100% av Addnode Group AB vars B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SWG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Gunnar Eklind

Telefonnummer:

0729620062

E-post:

gunnar.eklind@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen