Ansök
nu
Dela
tjänsten

Svetsare/smed

Arbetsgivare:

Närko

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag:

2023-05-08

Om företaget

Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnar och påbyggnader. De finns i hela Norden och på alla europeiska vägar. Produktionen och säljkontoren finns i Norden och deras produkter används på alla europeiska vägar. Närkos stolthet ligger i produkter och eftermarknad av toppkvalitet, som medför både säkerhet på vägarna och pålitliga transporter. Med stöd av erfarenhet, innovation, kundfokusering och säkra lösningar har Närko blivit en av de ledande leverantörerna av släpvagnsfordon i Norden.

Om tjänsten

Är du på jakt efter ett jobb som innehåller mycket problemlösning och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Drivs du av att lösa komplexa problem och av att ge service i världsklass? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB en svetsare/smed till Närkos verksamhet i Köping. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som svetsare och MIG/MAG-svetsning.

I jobbet ingår reparationer på släpvagnar/lastbilschassin. Du kommer också att utföra svetsning. Arbetstiden är förlagd dagtid, 7-16. Du startar som inhyrd konsult genom Best Bemanning med möjlighet att därefter bli övertagen av företaget om allt fungerar bra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som svetsare, MIG/MAG-svetsning och TIG-svetsning. Därutöver har du erfarenhet av gassvetsning och mekaniskt arbete. B-körkort är ett krav.

I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar och att du vågar tänka utanför boxen. Det är också viktigt att du vet hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt och att du tar ansvar för ditt arbete. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet.

För såväl oss på Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB som vår kund Närko är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund.
Ansök
nu

Arbetsgivare:

Närko

Ort:

Köping

Sista ansökningsdag

2023-05-08

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Matilda Spjut

Telefonnummer:

0221-480 984

E-post:

matilda.spjut@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen