Ansök
nu
Dela
tjänsten

Svetsare

Plåtteknik i Kumla AB söker Svetsare

Arbetsgivare:

PTAB

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag:

2023-12-17

Om företaget

Plåtteknik i Kumla AB (PTAB) är en högt rankad legoleverantör med stora internationella kunder. PTAB har bl.a laserskärning, skärande bearbetning (fleroppar och svarvning), kantpressning och svetsning. PTAB samarbetar med ytbehandlingsföretag i närområdet. Företaget är certifierat för svetsning både i svart och rostfritt material. Det ständiga förbättringsarbetet (LEAN) har drivits långt och har enligt PTAB:s stora kunder bra QPI:er (Quality Performance Indicators ). Företaget har en uttalad målsättning att fördubbla omsättningen på 3-5 år. Plåtteknik i Kumla AB är certifierade bland annat mot ISO 9000 och ISO 14000. Läs mer om företaget på www.ptabkumla.se

Om tjänsten

En av våra medarbetare ska gå i pension så vi behöver en ny svetsarkollega. Tycker du om att svetsa och vill utvecklas tillsammans i ett mycket kompetent svetsteam? Är du genuint intresserad av teknik och legotillverkning? Då kanske detta är något för dig.
Idag är vi ett härligt team med en bra laganda som ser till att våra kunder får de bästa legoprodukterna på marknaden.  Nu söker vi dig som vill jobba i ett välstrukturerat verkstadsföretag med god arbetsmiljö. Du behöver ha viljan att utvecklas som svetsare och medarbetare.
Vi söker dig som har erfarenhet inom MIG/MAG-svetsning och tidigare erfarenhet av svetsning inom svart och/eller rostfritt. Du tycker om att vara delaktig i företagets utveckling. Har du dessutom kunskap i ritningsläsning, verktygsvana och teknisk förståelse så är det toppen. Dokumenterad erfarenhet från MIG-/MAG svetsning är ett krav. Du kommer jobba med produktion i mindre serier och med höga kvalitetskrav.
Som person har du en hög arbetsmoral samt viljan att göra ett bra resultat. Du behärskar svenska språket obehindrat då du kommer att läsa ritningar och instruktioner.
Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Alla ska ges möjlighet till den vidareutbildning som behövs. Vi arbetar för att alla ska känna sig välkomna i vårt lagarbete och eftersträvar kontinuerlig förbättring av arbetsmiljön.
Arbetstid är måndag-fredag dagtid.

 

Har du frågor kring tjänsten?

Då är du välkommen att ringa till Ulrika Goldkuhl på telefon 070-2611505. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 17/12 2023.

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så vänta inte med att söka.
 
Ansök
nu

Arbetsgivare:

PTAB

Ort:

Kumla

Sista ansökningsdag

2023-12-17

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

019-12 60 01

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen