Ansök
nu
Dela
tjänsten

Systemkonsult

med Linuxkompetens & övervakningserfarenhet

Arbetsgivare:

Compose IT

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2024-04-22

Om företaget

Vi på Compose IT är idag ca 30 anställda och fortsätter växa eftersom efterfrågan på våra tjänster ökar konstant. Vårt verksamhetsområde handlar om att vi är specialister på IT Operations Management (ITOM) där vi tillhandahåller egna kundanpassade lösningar. Vårt företag har funnits på den nordiska marknaden i 25 år. Vi är ödmjuka och står med båda fötterna på jorden. För oss är det självklart att vi hjälper och ställer upp för varandra samtidigt som vi ställer höga krav – både var och en på sig själv som på varandra. Vi strävar också alltid efter att vara bäst – därför är ständig utveckling och utbildning viktigt hos oss. Några av våra samarbetspartners är IBM, Elastic och Ivanti.

Våra kontor finns idag i Östersund, Gävle, Sollentuna och Örebro.

Om tjänsten

För att du ska trivas hos oss är du en person som gillar att jobba i team, du är lyhörd och driven när det kommer till problemlösning.
Om du är lik oss, gissar vi att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du vill utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker. Du vill, precis som vi arbeta i ett litet proffsigt specialistbolag, där vi alla gör skillnad.

Våra kunder är stora organisationer såsom telekomoperatörer, myndigheter och regioner, tillverkande industrier och bank/finans. Gemensamt för alla våra kunder är att de har stora IT-miljöer, centraliserad IT-övervakning, stora trafikvolymer och en ambition att vara bäst i klassen.

I uppdraget som vi anställer för nu, kommer din tid att fördelas mellan vårt uppdrag på Försvarsmakten i Arboga och till övriga kunders behov.

Du kommer att ha din bas på vårt kontor i Örebro, där vi sitter i nya fräscha lokaler i city, närmare bestämt på Krämarterassen med en utsikt utöver det vanliga. Vi som jobbar här idag trivs mycket bra med varandra och gillar att träffas på kontoret och att umgås.

Förutom att vi är ett ”gött gäng” så har vi också bra förmåner. Vi har även kollektivavtal som ger en trygghet i botten. Goda, höga poäng vid medarbetarundersökningar och kundundersökningar, så det är också ett betyg på att vi mår bra och kan leverera. Vi uppmuntrar till egen utveckling och att man reser mellan kontoren för att skapa gemenskap och med det underlätta samarbetet över gränserna.

Om dig

För att du ska kunna arbeta hos oss, tillsammans med våra kunder, krävs att du är svensk medborgare beroende på uppdragens art.

Du har troligen en utbildning med dig inom systemvetenskap eller server- och virtualiseringsteknik, alternativt tillskansas dig den kompetensen på annat sätt. För att klara av rollen som Systemkonsult hos oss behöver du ha några års tidigare arbetslivserfarenhet med Linux eller Unix och övervakningserfarenhet av både servrar, nätverk och applikationer.

Låter det här intressant?
Hör av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Din CV och ditt personliga brev vill vi att du registrerar på vår hemsida snarast, dock senast den 22/4-24. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Compose IT

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2024-04-22

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen