Ansök
nu
Dela
tjänsten

Team Leader till SSI Schäfer

Arbetsgivare:

SSI Schäfer

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2022-11-11

Om företaget

SSI SCHÄFER är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. Vi har runt 70 dotterbolag och 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egen breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid.

Think Tomorrow. Att tänka långsiktigt och bortom det självklara, att vara en långsiktig partner för kunder och anställda – det är de egenskaper som förkroppsligar vårt företags DNA.

Om tjänsten

Vi söker nu en Team Leader som vill vara med och driva ett av Europas största automatiserade livsmedelslager tillsammans med oss och vår kund Coop. I rollen som Team Leader på SSI Schäfer leder du ett team på Ca:10 servicetekniker. Du deltar aktivt i den dagliga verksamheten, fördelar arbetet och ansvarar för genomförandet av underhållet på anläggningen, både planerade, avhjälpande och preventiva åtgärder.

Du och ditt team analyserar löpande brister och teknisk data, gör riskanalyser, och genomför förbättringar. Samarbetet med vår kund Coop Logistik är viktigt, och du är kontaktperson och har ett nära samarbete med dem. Efter fullgjort skift säkerställer du att dokumentation och rapportering till kund och kollegor sker enligt standard. Du rapporterar till RM Maintenance Manager på SSI Schäfer.

Vem söker vi?

Du är självgående, har god samarbetsförmåga och är väldigt kommunikativ. Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver att du kan fatta väl avvägda beslut där säkerhet och minimal produktionsstörning hos kunden är i fokus. Du prioriterar din arbetsdag och är resultatdriven.

För att lyckas i rollen har du

  • en gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom underhåll, el, automation, maskin eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • minst 3 år av arbete inom liknande områden med fokus på automation, underhåll och ledarskap
  • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • goda datakunskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean, TPM (Total Productive Maintenance) och CMMS (Computerised Maintenence Management System).

Är du serviceinriktad, kommunikativ och en god ledare som vill jobba med senaste teknologin inom automation på ett lager? Tveka inte att söka redan nu!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SSI Schäfer

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2022-11-11

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-5429010

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen