Ansök
nu
Dela
tjänsten

Teknisk ansvarig – Berg till Örebro

Arbetsgivare:

Vätternvatten AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2021-01-20

Om företaget

Vätternvatten AB bildades 2018 och ägs av Hallsbergs kommun, Kumla kommun, Laxå vatten AB, Lekebergs kommun samt Örebro kommun. Vätternvatten har som mål att på ett långsiktigt, ekonomiskt och hållbart sätt ansvara för och säkra en god vattenförsörjning till delägarkommunerna.

Vi arbetar för ett solidariskt samarbete mellan kommunerna i syfte att uppnå en långsiktig hushållning med tillgängliga vattenresurser.

Läs mer på www.vatternvatten.net

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vill du vara med och ha möjligheten att påverka och utveckla vårt innovativa projekt?

Nu har du chansen att få arbeta i ett för Sverige unikt, långsiktigt projekt i miljardklassen! Tillsammans ska vi säkra den framtida dricksvattenförsörjningen för ca 300 000 personer i Örebroregionen. För att lyckas med detta behöver vi utöka vår organisation med kunniga och entusiastiska medarbetare så att vi gemensamt kan skapa historia i ett flergenerations-perspektiv.

Projektet omfattar bl.a. intag i Vättern, bergtunnel, vattenverk, överföringsledningar och leveransstationer.

Nu söker vi ytterligare kollegor!

Vi söker nu dig som kommer att vara projektledare och tekniskt ansvarig för delprojektet bergtunnel. Bergtunnelns längd uppgår till ca 4 mil.

Vi söker dig med goda tekniska kunskaper inom bergteknik. Du är troligtvis geovetare, civilingenjör med en teknisk inriktning eller bergsingenjör och har hunnit praktisera dina teoretiska kunskaper med flera års arbetslivserfarenhet. Du har även goda kunskaper i att leda projekt.

I din roll kommer du att följa projektet i alla dess skeden, såsom förstudie, projektering, byggnation och driftsättning. Du ansvarar för teknik, planering, budget, tidplaner mm inom ditt ansvarsområde. Du projektleder specialister, konsulter och entreprenörer och samarbetar med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Arbetet utförs inom din projektgrupp som består av projektingenjörer och specialister och du kommer även att arbeta tätt tillsammans med projektstaben och samverka med övriga delprojektledare.

För att känna glädje i den breda roll det här innebär krävs det att du tycker om att samarbeta med andra, att du gärna delar med dig av din kompetens samtidigt som du även är ödmjuk och inser när du behöver ta hjälp av andra specialister inom diverse områden som krävs genom projektet.

Som person är du ansvarstagande, tydlig och inte rädd för att kliva fram. Du har viljan att driva på och leverera, förmåga att förutse problem innan de inträffar, hitta alternativa lösningar och att dokumentera händelser samt överenskommelser. Du har de tekniska kunskaperna som krävs men du har även förmåga att lösa problem, följa upp leveranser och bidra till att det tas fram nya förslag och planer när förutsättningar förändras.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Vi är i dagsläget ett litet bolag som med tiden kommer att växa. I din roll kommer du ha stor möjlighet att påverka projektets utveckling.

Din profil

- Högskoleutbildning från geovetarlinjen alt. civilingenjörsexamen/ högskoleingenjör inom bergteknik/geologi.

- Erfarenhet av projekt inom bergmekanik, hydrogeologi och injektering.

- Tala och skriva svenska flytande. Kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är meriterande.

- Erfarenhet och kunskaper kring ABK09 och entreprenadjuridik.

- B-körkort är ett krav.

Låter det här som en intressant tjänst för dig?
Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering. Du når Åsa på telefon 070-618 0675.

Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha in senast den 20 januari 2021.

Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Vätternvatten AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2021-01-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070-618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen