Ansök
nu
Dela
tjänsten

Teknisk förvaltare

med en god administrativ förmåga utöver din tekniska förståelse

Arbetsgivare:

Castellum Uppsala

Ort:

Uppsala

Sista ansökningsdag:

2024-06-14

Om företaget

Castellum är det kommersiella fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi är specialiserade på flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar och finns i nordiska huvudstäder och tillväxtregioner. Vi har medarbetare på alla lokala marknader där vi verkar. Det gör att vi kommer nära hyresgästen och kan fatta snabba beslut. Vi jobbar ständigt mot målet att med stolthet vara med och forma och utveckla hållbara arbetsplatser bortom det förväntade.  Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och perspektiv.

Välkommen att forma framtidens vardag med oss redan idag!

Är du den vi söker?

Nu när vår kollega Linus börjar jobba i en annan stad söker vi en ny kollega till Therese och övriga i vårt kompetenta team.

Uppskattar du en bred roll, där du kommer att bli inblandad i allt från att planera snöskottning till att lösa kluriga frågor gällande ventilation och annat fastighetstekniskt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Är du en teamspelare och serviceinriktad person, med stort affärssinne som är ute efter en tjänst där du får utveckla dina kunskaper inom energieffektivisering och fastighetsförvaltning?

Som Teknisk förvaltare hos oss på Castellum i Uppsala arbetar du nära kollegorna inom affärsområdet och förvaltningen avseende teknik och håller i dialogen med hyresgäster, entreprenörer och samarbetspartners. Du ser till att det utförs arbeten kopplat till drift- och underhåll och hyresgästanpassningar samt ansvarar för effektiv och hållbar teknisk förvaltning som bidrar till lönsamhet och nöjda kunder. Vidare samordnar du mellan affärsområdet och bolaget på den tekniska sidan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Driftoptimering och underhållsplanering
 • Säkerställande av löpande kostnadsbesparande och hållbara investeringar samt att fastigheterna lever upp till hårt ställda energi- och miljökrav
 • Projektledning av tekniska projekt och anpassningar
 • Upphandling och kvalitetssäkring av leverantörer och entreprenörer
 • I samarbete med förvaltare ansvara för affärsplan, budgetering och prognoser, drifts-och underhållskostnader
 • Arbetsledning av intern driftpersonal

Vem söker vi till tjänsten?

Som person är du positiv, energirik och ordningsam. Du har ett bra affärssinne och uppskattar att arbeta i team och att utvecklas i din yrkesroll, du strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder. Du har en mycket god förmåga att samordna, du trivs i många sociala sammanhang och är duktig på att ta emot information, ge information och framför allt även göra något åt den information du får.

Med andra ord är du en duktig kommunikatör som har förmågan att anpassa din kommunikation till mottagaren. Du har ett stort intresse för hållbarhet och teknisk förvaltning och du gillar att arbeta både operativt och strategiskt.

Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor, leverantörer och hyresgäster. Du vill vara med och bidra till att vi gör bra affärer varje dag.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande högskolepoäng inom fastighetsområdet alternativt annan relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och minst några års erfarenhet som Teknisk förvaltare
 • Erfarenhet av kommersiella fastigheter är meriterande
 • God kännedom om fastighetssystem
 • Erfarenhet från tekniska installationer, energispar, myndighetskrav och projektledning
 • Duktig på att hitta rätt personer med rätt kompetens och agera utifrån det
 • Grundläggande kunskap inom hyreslagstiftning och entreprenad
 • God svenska i tal och skrift
 • Goda ledaregenskaper
 • B-körkort (en sk ”pool-bil” finns på kontoret)

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från både fastighetsägarsidan likväl från konsultsidan eller entreprenörs-sidan. Vi ser gärna att du är duktig på att prioritera, du har kanske tidigare arbetat som arbetsledare eller varför inte som projektledare. Vi ser även positivt om du har god kännedom om Uppsala och ett redan etablerat nätverk.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i centrala Uppsala.

Låter det intressant? Sök redan idag!

Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070 – 618 06 75, som arbetar med den här tillsättningen för Castellum’s räkning. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 14/6 2024.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Castellum Uppsala

Ort:

Uppsala

Sista ansökningsdag

2024-06-14

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

070–618 06 75

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen