Teknisk innesäljare
till Svensk Sågverksteknik

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Teknisk innesäljare

till Svensk Sågverksteknik

Arbetsgivare:

Svensk Sågverksteknik

Ort:

Kungsör

Sista ansökningsdag:

2024-06-16

Om företaget

Vi är specialiserade på produkter för virkestorkar. Vår erfarenhet av torkar sträcker sig tillbaka till början av 1970-talet, då vårt moderbolag, Nibro AB, startade upp sin verksamhet med att montera virkestorkar. De kom sedan att bli en av huvudleverantörerna till WSAB som var en av Sveriges största leverantörer av virkestorkar tills de blev uppköpta 2009. På så sätt har en gedigen kunskap och erfarenhet av virkestorksbranschen uppnåtts.
Svensk Sågverksteknik marknadsför och säljer inte bara Nibros tillverkade produkter utan är även återförsäljare för andra utbytesdelar, såsom motorer, pumpar, ventiler, frekvensomformare, flapsduk m.m. Tack vare en egen verkstad och låga overheadkostnader så kan vi hålla konkurrenskraftiga priser på reservdelar till era torkar.

Om tjänsten

Du kommer att vara innesäljare för Svensk Sågverksteknik AB som säljer reservdelar, renoveringar och uppgraderingar till virkestorkar som finns hos sågverk.
I huvudsak kommer du att finnas på kontoret i Kungsör, men kommer någon gång ibland att vara resande bland någon av våra mer närbelägna kunder som är sågverk. Du kommer att ha i stort sett all kundkontakt med våra kunder och hantera den mesta telefontrafiken och e-post. Kunskap och stöd finns på kontoret.

Din profil

Vi söker dig som är en trevlig och social person som fungerar bra ihop med andra människor. Att kunna arbeta självständigt är viktigt samt att vara effektiv och drivande. Du är tekniskt lagd och intresserad av tekniska, framförallt mekaniska tekniska lösningar.

Vi ser gärna att du även har en viss kunskap om el, samt kunskap i att göra mekaniska ritningar. Även fast det inte är en huvudsaklig arbetsuppgift så kommer det att behöva utföras ibland.

Datorprogram vi använder oss av är Ironcad, Autocad, Monitor G5, Word och Excel.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha:
• B-körkort och egen bil
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Datorvana
• Kunskap i och erfarenhet av ritningsläsning

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Svensk Sågverksteknik

Ort:

Kungsör

Sista ansökningsdag

2024-06-16

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Matilda Spjut

Telefonnummer:

0221-480 984

E-post:

matilda.spjut@bestbemanning.nu

Företag:

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen