Ansök
nu
Dela
tjänsten

Telebolaget söker säljare

Arbetsgivare:

Telebolaget AB

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Om företaget

TeleBolaget är specialister inom företagskommunikation och vi har resurser för bl.a kostnadsfri konsultation, försäljning, installation, service och utbildning.

TeleBolaget startades 1986 och har alltid varit trippel AAA ratade sedan 20 år tillbaka.

TeleBolagets affärsidé bygger på att erbjuda företag och organisationer helhetslösningar inom telekommunikation samt att tillhandahålla tjänster och produkter som gör detta möjligt.

TeleBolaget vet hur viktig telekommunikationen är för våra kunder, därför är vi ytterst selektiva och noggranna i vårt val av operatörer och samarbetspartners.

TeleBolaget kommer alltid att rekommendera det vi själva tror på och vet är rätt för Er kunder, vilket skall leda till långvariga relationer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vill du jobba med roliga kunder, den senaste tekniken och väldigt duktiga kollegor? Hos oss får du möjlighet att hänga med på de nya lösningarna och utvecklas inom försäljning av digitala tjänster.

Vi söker dig som har arbetat i några år med komplex tjänsteförsäljning inom IT och som brinner för att göra affärer. Du är relationsskapande i ditt sätt att vara och bygger förtroende hos såväl medarbetare som kunder genom ditt affärsmannaskap.

 

Din profil

I din roll som säljare hos Telebolaget jobbar du självständigt och bokar möten med såväl befintlig kund som med prospekt och du ansvarar själv för att planera dina aktiviteter för att möta uppsatta mål. Du kommer att vara en del av ett förhållandevis litet säljteam där du förväntas driva försäljning mot såväl befintliga som nya kunder och mot vilka du säljer hela Telebolagets erbjudande. Du kommer också att vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av olika leadsgenererande aktiviteter som utförs under året. Detta arbete kan omfatta allt från idé till diskussioner med leverantör om utförande.

Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du kan jobba självständigt med dina säljprocesser. Det är också viktigt att du kan planera ditt arbete i tid och att du har god förmåga att prioritera aktiviteter effektivt. Telebolaget är noggranna och fattar beslut baserat på fakta. Därför ser vi gärna att du har ett gott sinne för ordning och förstår vikten av att hålla CRM och övriga system uppdaterade.

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Telebolaget AB

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2020-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

070-9225203

E-post:

aziz@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen