Ansök
nu
Dela
tjänsten

Nu söker vi ytterligare en trafikledare till Berglunds Åkeri i Torshälla!

Arbetsgivare:

Berglunds Åkeri AB

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag:

2022-04-24

Om företaget

Historik
Berglunds Åkeri startades 1918 av Valfrid Berglund och togs över av Lars Skoog som köpte företaget 1940. Vid hans bortgång 1974 så övertog hans son Lars-Göran Skoog firman och han drev den fram till 1998 då hans son, Patrik Skoog, i sin tur övertog driften.

Nutid
Idag har Berglunds åkeri 60 medarbetare ett 90-tal fordonsenheter och sedan 2014 är verksamheten samlad på Nybyområdet i Torshälla.

Huvudsakliga uppdragsgivare är idag DHL Freight Sweden AB, AB Karl Hedins Trä, Proton Finishing, PVI och Skanlog.

Berglunds Åkeri hjälper dig som kund att lösa problem och ge råd om fordon, transporter och lagring. Vi ser till att de rätta fordonen finns tillgängliga för att utföra transportuppdragen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Din trafikledartjänst blir i vårt åkeri som jobbar parallellt med vår lager verksamhet.

Din roll som trafikledare på Berglunds Åkeri innebär att du kommer styra ett antal kranbilar samt vissa kund specifika styckebilar som går för våra kunders räkning.

Du tar emot uppdrags förfrågningar från kunder direkt och planerar ut dem på dina resurser. Du kommer även att hantera vissa reklamationer.

På Berglunds Åkeri har vi olika kunduppdrag som vi haft under lång tid och det är en stabil och bra inkörd avdelning såväl med kunder och fantastiska chaufförer.
Som trafikledare är det bland annat din uppgift att dela ut de olika uppdragen till chauffören och vara dem behjälplig under dagen med olika frågor och vara deras stöd och bolla idéer och lösningar.
Schemaplanering och kortare personrelaterade ärenden har du med dig under dagens arbete. Tjänsten kan utformas/förändras med flera administrativa uppgifter beroende på vilken kompetens du besitter.

På Berglunds Åkeri ser vi oss som ett lag där alla är lika betydelsefulla.
Samtidigt måste vi jobba med ständiga förbättringar- många små steg blir på sikt stora steg. Här ingår trafiksäkerhet, kvalitet, miljö, och fordonsflottan samt att våra medarbetare fortbildas kontinuerligt för att kunna möta framtidens allt högre krav

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att medarbetarsamtal efterlevs och dokumenteras, och genom det bidrar till en kreativ utveckling i din avdelning.
Attest för tidredovisning i din avdelning är du ansvarig för, du har en god översyn och stämmer löpande av din grupp.
Arbetsuppgifterna kommer även innefatta delaktighet i kundens miljö och kvalitetsarbete och säkerställa att vi utför uppdragen enligt fastställda riktlinjer. Vidare kommer du i viss mån delta i möten med kunder.

Din profil

Du ska kunna visa upp dokumenterade kunskaper inom logistik och hanteringsteknik och ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Administrativ och strukturerad då vi arbetar med olika administrativa IT-program.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet med trafikledning. Du har tidigare stor vana av att arbeta med service och är van att arbeta i en resultatinriktad miljö. Troligtvis har du erfarenheter från områden där det är viktigt att vara ordningsam och där du har fått använda dig av kreativa sidor och sociala förmågor.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Berglunds Åkeri AB

Ort:

Torshälla

Sista ansökningsdag

2022-04-24

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi hanterar ansökningar löpande så ansök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

0734-151311

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best bemanning & rekrytering AB

Företagets
kontakt

Namn:

Johan Broberg

Roll på företaget:

VD

Telefonnummer:

016-120280

E-post:

johan@berglundsakeri.se

Företag:

Berglunds Åkeri AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen