Trafikledare

Ansök
nu
Dela
tjänsten

Affärsmässig trafikledare med genuin känsla för service!

Arbetsgivare:

IB Transport

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2018-03-31

Om företaget

IB Transport erbjuder dygnet runt-service på transporter i Sverige, Norden och hela Europa. Ert gods hämtas och levereras enligt era önskemål. För oss är det viktigt att ert gods hanteras med största varsamhet. Vi ser till att leveransen kommer till rätt plats i rätt tid.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Din trafikledartjänst blir i vårt åkeri & lagerföretag på vår avdelning för parti och slingbilstrafik.
Företaget har 3 interna avdelningar & sammanlagt 4 arbetsledare med olika affärsinriktning i varje avdelning. Vi har valt att dela upp avdelningarna i 3 då varje arbetsledare/trafikledare har kontroll på sin avdelnings resultat och resurs varje månad.
Din roll som trafikledare på IB Transport innebär att du kommer styra ca: 10 bilar med chaufförer dagligen.
Du tar emot uppdragsförfrågningar från kunder direkt och planerar ut dem på dina resurser.
På IB Transport har vi olika kunduppdrag som vi haft under lång tid och det är en stabil och bra inkörd avdelning såväl med kunder och fantastiska chaufförer. Som trafikledare är det bland annat din uppgift att dela ut de olika uppdragen till chauffören och vara dem behjälplig under dagen med olika frågor och vara deras stöd och bolla idéer och lösningar.
Schemaplanering och kortare personrelaterade ärenden har du med dig under dagens arbete.
Vid övriga personalärenden som kräver lite mer i insats och resurs jobbar du vidare med din Teamledare och även vår HR avdelning. För att du enkelt ska veta åt vilket håll företaget jobbar har vi uppsatta mål och förväntningar på resultat inom varje avdelning på företaget. du kommer vara med och styra din grupp om ca; 16 personer mot dessa gemensamt.
Resurser och material ser vi att du tillsammans med Teamledare planerar och fördelar så de utnyttjas maximalt, allt för att följa upp kvalitet & produktivitet. Ser över och genomför behov och åtgärd utifrån verksamhetens mål.
Medarbetares utveckling och utbildningsplanering är en stor del av yrkeschaufförers behov som vi tillgodoser med medarbetarsamtal och behörighetsutbildningar löpande under året.
Du ansvarar tillsammans med Teamledare för att medarbetarsamtal efterlevs och dokumenteras, och genom det bidrar till en kreativ utveckling i din avdelning.
Attest för tidredovisning i din avdelning är du ansvarig för, du har en god översyn och stämmer löpande av din grupp.
Arbetsuppgifterna kommer även innefatta delaktighet i kundens miljö och kvalitetsarbete och säkerställa att vi utför uppdragen enligt fastställda riktlinjer. Vidare kommer du i viss mån delta i möten med kunder.
Produktionsgruppsdeltagare blir en del av din roll där du förväntas bidra aktivt och konstruktivt i frågor som rör verksamheten och mellan företagets avdelningar.

Din profil

Ledarskapserfarenhet ser vi gärna att du har intresse och engagemang för.
Du ska kunna visa upp dokumenterade kunskaper inom logistik och hanteringsteknik och ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Administrativ och strukturerad då vi arbetar med olika administrativa IT-program.
Officepaketet, gärna Hogia samt någon del i HR kunskap.
K2 som är ett trafikledningssystem ser vi att du har vana och kunskap inom.
Planday är ett nytt tidredovisningssystem & schemaplanering vi kommer införskaffa, har du erfarenhet av liknande är det en merit.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en lång erfarenhet med trafikledning. Du har tidigare stor vana av att arbeta med service och är van att arbeta i en resultatinriktad miljö. Troligtvis har du erfarenheter från områden där det är viktigt att vara ordningsam och där du har fått använda dig av kreativa sidor och sociala förmågor.

Personliga egenskaper

Humor och nära till skratt.
Det är viktigt att du har en genuin känsla för service och är lyhörd och ordningsam. Du ska vara en lagspelare med ansvar och då krävs det att du kan vara social och kreativ men ändå vara affärsmässig.
Vi förutsätter att du som person är engagerad och ansvarstagande i ditt dagliga arbete mot personal och kunder och förstår vikten av att föregå med ett gott exempel. Men vidare tror vi att du är en öppen och glad person som resten av arbetslaget.

Mervärde för dig som funderar på den här tjänsten
På IB Transport är gemenskap en prioriterad faktor som vi underhåller med olika event årligen som till exempel julbord, fiskedag och vårfesten. Vi har friskvårdsbidrag och främjar ett aktivt liv för välmående kollegor och bokar emellanåt in badmintonbana för att möta kollegor i en match efter jobbet. Tidigare har vi drivit en fotbollscup med kollegor i branschen vilket är önskvärt från personal att vi tar upp igen. Här har du möjlighet att bidra och komma med nya friska idéer och genomföra med oss på företaget.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

IB Transport

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2018-03-31

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

IB Transport erbjuder dygnet runt-service på transporter i Sverige, Norden och hela Europa. Ert gods hämtas och levereras enligt era önskemål. För oss är det viktigt att ert gods hanteras med största varsamhet. Vi ser till att leveransen kommer till rätt plats i rätt tid.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Peter Bogdanov

Telefonnummer:

016-400 99 15

E-post:

peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen