Ansök
nu
Dela
tjänsten

Truckförare till Sandåsa Timber

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag:

2020-02-24

Om företaget

Sandåsa Timber AB är en familjeägd koncern med verksamhet i Södermanland. I Katrineholm, Forssjö Bruk ligger ett sågverk med tillhörande Pelletsfabrik under. I Strängnäs kommun ligger träförädlingen Sandåsa, samt sågverket i Åkers styckebruk.

Personalen är vår viktigaste resurs och en mycket viktig faktor för den framgång företaget har haft genom åren. Idag är vi ca 120 medarbetare totalt på våra tre anläggningar.

En stor del av de förädlade trävarorna är avsedda för byggvaruhandeln, husfabriker och andra industrikunder i Sverige och Europa. Med hjälp av vårt breda standardsortiment och stora lager kan vi snabbt tillgodose våra kunders behov. En betydande andel av de sågade trävarorna exporteras ut i världen, och i takt med en ökande miljömedvetenhet i vår omvärld så ser vi även en ökning av exporten för de förädlade trävarorna.

Pelletsfabriken Forssjö Pellets AB tillverkar bränslepellets för villa, värmeverk och industrikunder. Vi tillverkar även stallströpellets.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Best bemanning & Rekrytering söker nu truckförare till Sandåsa Timber i Strängnäs.

Som truckförare arbetar du självständigt men bidrar samtidigt med positiv attityd till ditt arbetslag. Du är en erfaren truckförare som brinner för att köra maskiner som stora dieseltruckar. Sandåsa ligger i framkant när det kommer till maskiner och ny teknik, därför tror vi att du är lättlärd och har fingerkänsla när det kommer till körningen. Du kommer främst att köra brädor och timmer av olika vikt och längd.

Arbetet är förlagt till dagtid. Uppdraget startar snarast enligt överenskommelse och för rätt person som visar på mycket vilja och engagemang är chanserna stora för övertagning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Din profil

Som person är du arbetsvillig och maskinintresserad. Du trivs med att köra stora maskiner och har tempo i ditt arbete.

Krav: B körkort, Truckkort A1-A4 B1-B4

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Sandåsa Forssjö

Ort:

Strängnäs

Sista ansökningsdag

2020-02-24

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-4009916

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen