Ansök
nu
Dela
tjänsten

Truckförare till SKANLOG

Arbetsgivare:

SKANLOG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2019-09-04

Om företaget

Skanlog är en ledande oberoende 3. partilogistikspecialist med full täckning från alla nordiska länder. Vi erbjuder våra kunder ett komplett paket med Supply Chain Management-lösningar, anpassade för att möta deras speciella behov och krav.

Skanlog är ett familjeägt företag som kännetecknas av snabba beslut och snabba åtgärder. Vi strävar efter en effektiv och strömlinjeformad organisation med välutbildade och motiverade medarbetare.

Vi är specialiserade på att hantera många olika typer av produkter och företag, våra kärnverksamheter är drycker och vitvaror. I dryckesverksamheten är vi den största logistiska operatören i Skandinavien och den näst största inom vitvaruföretaget. Våra många platser och lager ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder kompletta nordiska logistiklösningar med ledande teknik, inklusive specialdesignade hanterings- och distributionssystem.

Skanlog är oberoende och därför inte begränsat av speditörer eller fraktagenter, specialintressen och / eller kedjesamarbete. Det viktigaste för oss är att skapa den bästa logistiska lösningen för dig - vår värderade kund

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vad gör man som lagerarbetare?

Du kommer köra truck men också packa varor och placera gods till rätt del av lagret. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med erfarna, hjälpsamma och engagerade kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Du arbetar 08.30 - 16.30.

Du kommer till exempel att:

packa ordrar
köra truck
hantera returer
placera varor i rätt hyllor

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som lagerarbetare. Vidare är du en okomplicerad, prestigelös och positiv person som är effektiv och flexibel och strukturerad när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Du har en god fysik
Du har truckkort A och B
Du har erfarenhet av lagerarbete

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SKANLOG

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2019-09-04

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Aziz Halimi

Telefonnummer:

0709225203

E-post:

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Sörlisten

Telefonnummer:

070-6911037

E-post:

ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen