Ansök
nu
Dela
tjänsten

Tunggodspackare till Quintus

Arbetsgivare:

Quintus Technologies

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag:

2022-07-03

Om företaget

Quintus Technologies är världsledande inom högtrycksteknik. Företaget designar, tillverkar, installerar och stödjer högtryckssystem inom tre huvudområden: förtätning av avancerade material, plåtformning och högtrycksbearbetning för innovation av livsmedel och drycker, säkerhet och hållbarhet. Quintus har levererat över 1 900 system till kunder inom industrier från energi, medicinska implantat, rymd, flyg, fordon och livsmedelsförädling. Företaget har sitt huvudkontor i Västerås, Sverige, med närvaro i 45 länder världen över.

Arbetsbeskrivning och ansvarsområden

I rollen som Tunggodspackare på Quintus Technologies har du en viktig och ansvarsfull roll i att pressar och delar till pressar packas på ett transportsäkert sätt.

Du erbjuds ett fritt och utvecklande arbete på ett spännande industriföretag med unika produkter. Du arbetar både självständigt och i grupp. Vårt materialhanteringsteam består av ca 8 personer som hanterar ankomstrapportering, lager, plock till produktion, reservdelar och tunggodspackning.

Ansvarsområden

Packaren är ansvarig för att säkerställa att pressar och delar till pressar packas i tid, enligt fastställda krav och transportsätt så att leveransen kommer till mottagaren utan skador eller rostangrepp.

Du säkerställer att arbetet löper enligt tidplan och samverkar med övriga delar av teamet på logistik och andra interna funktioner. I rollen ingår även att du följer uppsatta säkerhetsrutiner och att du aktivt deltar i förbättringsarbete och 5S.

Arbetsuppgifter:

Kvalifikationer

Den ena dagen är inte alltid den andra lik och för att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en driven och initiativrik lagspelare. Det krävs att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter, att du har erfarenhet av snickeriarbete och är van att köra truck. Har du även traverskort och vana är det meriterande.

Vi söker dig som gillar högt tempo och som tar stort ansvar för ditt arbete. Som person är du stresstålig, noggrann och flexibel.

Vi kan erbjuda dig en omväxlande arbetsmiljö i ett världsledande företag där du har goda förutsättningar att utnyttja din händiga sida.

Att arbeta med att ständigt identifiera och genomföra förbättringar är en självklarhet och något som förväntas av dig i rollen.

Krav för tjänsten är:

- industrierfarenhet med hantering av tungt gods

- händig, van vid att jobba i trä

- lager och logistikerfarenhet

- truckkort och erfarenhet

- grundläggande datavana

Meriterande är om du har följande erfarenhet:

- inom byggbranschen, kanske som snickare

- traverskort

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Quintus Technologies

Ort:

Västerås

Sista ansökningsdag

2022-07-03

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer sker löpande, sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Gunnar Eklind

Telefonnummer:

072-9620062

E-post:

gunnar.eklind@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen