Ansök
nu
Dela
tjänsten

Nordkalk söker Underhållsmekaniker

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Glanshammar

Sista ansökningsdag:

2024-02-29

Om företaget

Nordkalk presenterar stolt Björka Mineral AB som det senaste tillskottet i koncernen. Björka är experter på vit dolomit. Deras produkter, inriktade mot byggsektorn, sträcker sig även till jordbruk och miljö. Med anläggningar i Glanshammar, Sala och Larsbo, är Glanshammars anläggning känd för sin underjordiska gruvdrift. I företaget är sammanlagt ca 50 personer anställda i både brytning och produktion.

Nordkalk är en ledande leverantör i Nordeuropa av kalkstensbaserade produkter. De erbjuder nödvändiga råmaterial till ett stort antal industrier, såsom pappers- och cellulosaindustrin, stål- och gruvindustrin samt bygg- och kemiindustrin. Deras lösningar bidrar till renare luft och vatten liksom en ökad produktivitet inom lantbruket. Med värderingar som öppenhet, rättvisa, anspråkslöshet, tillit och respekt – vägleds personalstyrkan tillsammans mot gemensamma mål. Företaget fokuserar på att skapa en bra och säker arbetsplats, på att producera säkrade råvarureserver samt att kontinuerligt förbättra sin verksamhet över tid. Nordkalk har produktion på mer än 20 orter i Östersjöregionen, Centraleuropa, Norge och Turkiet.

Om tjänsten

Nu söker vi två underhållsmekaniker till anläggningen i Glanshammar. Björka har mycket låg omsättning på medarbetare och är en väldigt trivsam arbetsplats med god arbetskultur. Två likadana tjänster skall tillsättas genom denna rekrytering.

Är du redo för att ta klivet in i en organisation med goda framtidsutsikter där du får bidra med dina erfarenheter och kunskaper? Är du redo att anta nya utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Detta är en rekrytering via Best Bemanning & Rekrytering. Du kommer att bli anställd hos Björka Mineral.

Underhållsarbetet utförs ovan jord. Du kommer att ägna dig åt svetsning, tung mekanisk bearbetning, underhåll och reparationer samt förebyggande underhåll. Du kommer att arbeta självständigt och i team där förmåga till flexibilitet och samarbete är viktigt. Det förekommer även en del administration i tjänsten, då du planerar ditt eget arbete och beställer produkter därefter samt dokumenterar utförda åtgärder. Affärssystemet som används är IFS. Arbetstiden är dagtid.

 

Din profil

Som person är du en praktiskt lagd problemlösare som arbetar noggrant och strukturerat. Du är ansvarstagande och positiv. Du har ett högt säkerhetstänk, är självgående och kan ta egna beslut. På Björka är ingen dag den andra lik så givetvis är du öppen för förändringar.

För att lyckas i rollen som underhållsmekaniker behöver du ha:

 • Erfarenhet av service- och underhållsarbete i industrimiljö
 • Gymnasieutbildning med praktisk inriktning
 • Kunskap inom ritningsläsning
 • Självlärd svetsare eller svetsutbildad (främst pinne)
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Datorvana
 • B-körkort

Meriter

 • Truckkort
 • Arbete på hög höjd, slutna utrymmen och heta arbeten
 • Kunskap inom pneumatik och/eller hydraulik
 • Svarvning och fräsning

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Nordkalk

Ort:

Glanshammar

Sista ansökningsdag

2024-02-29

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Matilda Spjut

Telefonnummer:

0221-480 984

E-post:

matilda.spjut@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen