Ansök
nu
Dela
tjänsten

Underhållsplanerare till SSI Schäfer, Eskilstuna Logistikpark

Arbetsgivare:

SSI Schäfer

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

Om företaget

SSI SCHÄFER är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. Vi har runt 70 dotterbolag och 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egen breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid.

Think Tomorrow. Att tänka långsiktigt och bortom det självklara, att vara en långsiktig partner för kunder och anställda – det är de egenskaper som förkroppsligar vårt företags DNA.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Om tjänsten

Just nu bygger vi på SSI Schäfer tillsammans med Coop ett av Europas modernaste och största automatiserade lager i Eskilstuna. Anläggningen har den senaste tekniken inom intralogistik och SSI Schäfer kommer hantera service och underhåll på anläggningen.

Som underhållsplanerare kommer du vara en nyckelspelare i underhållsorganisationen med huvuduppgift att skapa och säkerställa genomförande av sitens underhållsplaner.

Din profil

Vem söker vi?

Som person är du självgående, kan strukturera och prioritera ditt arbete. Stöter du på något du inte kan tar du initiativ till att lösa problemet, lära dig mer och ta hjälp av kollegor. Du trivs i en serviceinriktad roll och gillar att samarbeta. Du har lätt för att kommunicera med olika personer i olika sammanhang både på svenska och engelska.

För att trivas och utvecklas som underhållsplanerare ser vi gärna att du har:

  • gymnasie- eller annan utbildning inom underhåll, el, automation eller mekanik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • minst 3 års erfarenhet av underhållsberedning eller annat liknande arbete
  • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God data kunskap och erfarenhet av att jobba i CMMS (Computerized Maintenence Management System)

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Lean och TPM (Total Productive Maintenance)
  • EFNMS certifiering (European Federation of National Maintenence Societies), för att leda och utveckla underhåll alternativt underhållstekniker
  • Viss ledarskapserfarenhet

För oss på SSI Schäfer är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du jobba med den senaste tekniken, gillar du att strukturera, planera, hitta lösningar och samarbeta? Då söker du självklart tjänsten hos oss på SSI Schäfer.

Ansök enkelt utan CV eller personligt brev!

Om oss

SSI SCHÄFER är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. Vi har runt 70 dotterbolag och 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egna breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid.

Think Tomorrow. Att tänka långsiktigt och bortom det självklara, att vara en långsiktig partner för kunder och anställda – det är de egenskaper som förkroppsligar vårt företags DNA.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

SSI Schäfer

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi går igenom kandidater, gör urval och genomför intervjuer löpande under annonseringen, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

016-542 90 10

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen