Ansök
nu
Dela
tjänsten

Underhållstekniker till Svenska Wavin i Kjula

Arbetsgivare:

Wavin

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2023-10-20

Om företaget

Wavin är en innovativ leverantör av lösningar för bygg- och infrastruktur över hela världen. Med över 60 års erfarenhet hanterar vi några av världens största utmaningar – vattenförsörjning, sanitet, klimatbeständiga städer och effektivt byggande.

Wavin fokuserar på att skapa en positiv förändring i världen och vår passion är att bygga för en hållbar framtid. Platser där människor trivs och mår bra. Vi samarbetar med ledare, ingenjörer, konsulter och installatörer för att skapa framtidssäkra städer med bekväma och energieffektiva byggnader.

Wavin är en del av Orbia, ett företagskluster med ett gemensamt syfte – att främja livet runt om i världen. Wavin har 12 000 anställda i över 40 länder världen över.

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett företag som har ett tydligt mål och leds av sitt syfte att bygga hälsosamma, hållbara miljöer för framtiden? Just nu har du möjligheten att få arbeta på en spännande industriverksamhet.

Wavins produktionsanläggning i Kjula utanför Eskilstuna behöver förstärka sin underhållsorganisation. De har behov av en erfaren Underhållstekniker. Där du kommer att ingå tillsammans med  ett team med 3 tekniker, 1 automationsingenjör och 1 elektriker. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar för drift- och underhållsansvaret för hela Wavins produktionsanläggning.

Tillsammans med dina kollegor på verkstads-sektioner säkerställer ni att vi når våra mål inom säkerhet, kvalitet, produktion och miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Felsökning och underhåll av produktionsutrustning.
  • Förebyggande underhåll för att säkerställa produktionens driftsäkerhet.
  • Projekt, ny- och ombyggnation av produktionsutrustning.

Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid 7–16, om inget annat är inplanerat.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss i denna roll, vi tror du är ansvarstagande, gillar nya utmaningar och trygg i din yrkesroll. Du ingår i vårt team så vi hoppas att du är lätt att samarbeta med. För att trivas i rollen behöver du vara en problemlösare, arbetet innebär stor variation. Är du en person som är analytisk och har intresse för produktion och ständiga förbättringar då är du rätt person för oss.

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning med inriktning mot underhåll eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta med maskinteknisk service och underhåll.

Det är meriterande om du har kunskap inom pneumatik, hydraulik, vvs eller plc/automation. CAD-kunskap och erfarenhet av mekanisk bearbetning är också meriterande.

Det är naturligt för dig att kommunicera och skapa struktur i ditt arbete. Emellanåt kommer du att ha flera parallella arbetsuppgifter, då gäller det att bibehålla lugnet och prioriterar. Du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du delar med dina kunskaper till dina kollegor.

Vi på Svenska Wavin erbjuder dig möjligheten att få utvecklas i din roll som Underhållstekniker. Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematisk arbetssätt och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utvecklas vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Välkommen till oss på Svenska Wavin - ansök redan idag!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Wavin

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2023-10-20

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Sofie Andersson

Telefonnummer:

072-1454374

E-post:

sofie.andersson@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen