Strukturerad och materialkunnig Verktygsreparatör

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag:

2022-02-27

Om företaget

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Tillsammans säljer företaget valsar under varumärket Union Electric Åkers. Du hittar Åkers Swedens produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, beläget i Strängnäs kommun cirka 75 km från Stockholm. Företaget har cirka 210 anställda och producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Åkers Sweden befinner oss nu i en spännande fas och bygger sin organisation för framtidens behov.

Verktygsreparatör till teamet

Som verktygsreparatör/mekaniker på Åkers Sweden arbetar du främst med reparation och underhåll av verktyg samt viss utveckling av nya verktyg – från ritning till färdigt verktyg. Du planerar, tillverkar och följer upp. Du förväntas också utveckla arbetet kring förebyggande underhåll av verktyg.

Tillverkningen sker både med handverktyg, i manuellt styrda verktygsmaskiner och i CNC-styrda maskiner. Viss svetsning kan förekomma.

Du kommer arbeta både självständigt och i samarbete med andra kollegor.

 

Du som är rätt för jobbet

Att du har flerårig erfarenhet av verkstadsarbete och underhåll av verktyg samt att du har en gedigen kunskap om material och skärande bearbetning. Du kan utforma underlag, ritningar och CNC-program för tillverkning och reparation av verktyg. Du förväntas ha förståelse för hur tekniken används på bästa sätt för att bidra till ökad produktivitet vid verktygstillverkning och verktygsunderhåll.
Vidare behöver du god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom kommunikation förekommer med flera funktioner inom företaget.

Att du har ett tekniskt intresse samt ett stort personligt driv. Du är ansvarstagande och initiativrik samt har förmågan att driva saker självständigt. Du är van att arbeta med ständiga förbättringar och du har en mycket god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:

Ett varierande jobb där fokus är att hålla produktionen i gång med akuta och förebyggande åtgärder av verktyg till våra maskiner.  Du kommer ha ett nära samarbete med Underhållsavdelningen samt med våra produktionstekniker.

Arbetstider: 07:00-15:30, måndag-fredag

 

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Åkers Sweden AB

Ort:

Åkers Styckebruk

Sista ansökningsdag

2022-02-27

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Mattias Höglund

Telefonnummer:

016-400 99 24

E-post:

Mattias@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen