Erfaren och engagerad försäljningsansvarig

Arbetsgivare:

Eskilstuna United DFF

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2021-07-18

Om föreningen

Eskilstuna United DFF är Eskilstunas enda renodlade damfotbollsförening och distriktets enda elitförening på damsidan. Visionen är att vara Sveriges främsta utbildare av elitfotbollsspelare och det självklara valet för unga fotbollsspelare i regionen. Stegen går ständigt framåt för att vara en förening i framkant med starkare ekonomi och varumärke. Detta genom att fortsätta ta sig an samhällsutmaningar och knyta nya partnerskap. Med aktiviteter inom klubbens hållbarhets- och jämställdhetsarbete gör föreningen skillnad både på och utanför planen.

Hitta den bästa vägen

Är du en driven och erfaren säljare? Gillar du nya utmaningar? Då kanske du är vår nya försäljningsansvarig. Här är din uppgift att, tillsammans med befintliga och potentiella partners, hitta lösningar som gynnar båda parter. Sociala medier, events eller kanske mer strategiska partnerskap? Du hittar den bästa vägen, samtidigt som du ingår i en elitförening med hjärtat både på och utanför fotbollsplanen.

Vad gör en försäljningsansvarig?

I rollen som försäljningsansvarig är du motorn i Eskilstuna Uniteds försäljningsgrupp. Du arbetar mot företag och organisationer. Driver framåt, knyter nya partnerskap samt vårdar och utvecklar relationer med våra befintliga partners. Vi tror på långsiktiga samarbeten, därför fokuserar du på lösningar som våra partners kan dra stor nytta av och vara nöjda med. Exponering via sociala medier eller kund- och personalaktiviteter? Kanske mer strategiska partnerskap inom hållbarhet? Det löser du! Vårt erbjudande är brett och bygger på hållbarhet, affär och fotboll.

Vem är rätt person för jobbet?

Vi är stolta över vår fina förening och våra värderingar. Vi driver opinion och engagerar oss i viktiga hjärtefrågor såsom hållbarhet och jämställdhet. Vi gör skillnad. Och vi vill att du är likasinnad. Som försäljningsansvarig behöver du förstå kopplingen mellan just hållbarhet och sponsring. Därför ser vi gärna att du är en erfaren säljare som arbetat med strategisk försäljning i minst tre år samt har erfarenhet från hållbarhetsarbete och marknadsföring. Vidare behöver du goda kunskaper i Microsoft Office samt ha B-körkort.

Det är toppen om du har arbetat med sponsring tidigare, men det är inget krav. Likaså gäller ett brett kontaktnät inom Mälardalens näringsliv – det ser vi som klar fördel och något som underlättar ditt arbete.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Eskilstuna United DFF

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2021-07-18

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen