Ansök
nu
Dela
tjänsten

Uthyrare – med ansvar för de stora kundföretagen

Arbetsgivare:

Castellum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-09-26

Om företaget

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling.

Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Castellumandan kan sammanfattas i fyra P:n. Vi är Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Har du ett brinnande intresse för marknad, kunder, försäljning och framtidens hållbara arbetsplatser? I rollen som uthyrare hos Castellum har du möjlighet att utveckla vårt erbjudande tillsammans med övriga kollegor inom Castellumfamiljen.

I rollen som Uthyrare på Castellum i Örebro har du en nyckelroll på Affärsområde Örebro. Du driver självständigt de större uthyrningarna i våra fastigheter och du hyr ut samt marknadsför både befintliga fastigheter, även nybyggnationer.

För att lyckas  i rollen är du van att hantera stora konton/kunder (B2B) och har kännedom om branschen.

Du arbetar med att säkerställa att våra kommersiella fastigheter hyrs ut genom långsiktig, kontinuerlig och målinriktad kundbearbetning. Genom utarbetade strategier för uthyrningsarbetet för respektive fastighet eller kundprojekt tar du fram målgruppsanalyser, säljaktiviteter och säljmaterial. Du har känslan och förmågan att slutföra affärer eftersom du är initierad och förstår vad som är viktigt för våra olika kundklientel inom kontor, logistik, myndigheter och verk. Du trivs med och rent av drivs av ett kundnära arbete. Roller kräver även att du är en god kommunikatör som får energi av många och varierande kontaktytor.

I samarbete med marknadsavdelningen följer du upp marknadsundersökningar t ex gällande framtidens arbetsplatser, arbetsplatsstrategier samt medverkar till omvärlds- och konkurrensbevakning. Rollen innefattar även bevakning av nyetableringar i vår region.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag med en stark företagskultur och korta beslutsvägar. Du kommer att ingå i Castellum Örebros team som drivs av arbetsglädje, en positiv anda och höga ambitioner.

Kvalifikationer

 

Låter det här intressant?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Vi vill ha in ditt personliga brev och din CV senast den 23/9 2022.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Castellum

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-09-26

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen