Ansök
nu
Dela
tjänsten

Utvecklingsingenjör till Scanspac

Arbetsgivare:

Scanspac

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2023-10-01

Om företaget

Scanspac är ledande producent av färdigblandat spackel i Europa och arbetar aktivt med utveckling, innovation och miljöfrågor för att kunna utveckla nästa generation av system för ytbehandling av väggar och tak. Scanspac har cirka 65 anställda på sina två fabriker i Sverige, i Glanshammar samt i Sala. Som en del av Saint-Gobain och Scanspac, erbjuds du som anställd mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och vidareutveckling i en internationell koncern. www.dalapro.se

En del av Saint-Gobain
Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

Arbetsbeskrivning

Som Utvecklingsingenjör kommer du ingå i ett mindre team med stark entreprenörsanda, där du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och drivna kollegor. Du kommer att få möjlighet att leda dina egna projekt och dina huvudsakliga ansvarsområden ligger inom formulering, utveckling och innovation, test och analys samt projektledning. Vi har högt i tak, vilket bland annat innebär att det är helt okej att våga testa nya saker, misslyckas och sen ”göra om och göra rätt”. Du kommer att arbeta mycket ”hands-on” och vara högst delaktig i projekten.

Forsknings- och utvecklingsenheten på Scanspac är ett kompetenscenter, vilket innebär att du kommer vara ett stöd inom hela Saint-Gobain koncernen med din expertis och kompetens inom området. Det innebär att du kommer att ha en handfull resor/år till såsom mässor, utbildningar och konferenser, beroende på de olika projekt du ingår i. Vi befinner oss i en expansiv fas, mer och fler produkter efterfrågas i övriga Europa. Vi har en hög innovationstakt, vilket betyder att du behöver uppskatta förändringsarbete. Vi arbetar tillsammans med många olika företag och kulturer.

För rollen som utvecklingsingenjör letar vi efter dig som har en entreprenörsanda, med ett starkt driv och vilja att leda och driva projekt. Då du kommer att ha mycket interna och externa kontakter ser vi att du är en skicklig kommunikatör som förstår värdet i att arbeta som ett lag. För att trivas i rollen tror vi att du är analytisk och lösningsorienterad, då problemlösning och utveckling av nya innovationer och idéer är en naturlig del i ditt arbete, varje dag. Då du kommer att ingå i ett mindre team lägger vid stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Viktiga personliga egenskaper är att du är en lagspelare, prioriterar det professionella och har nära till skratt. Samtidigt bör du ha ”skinn på näsan” samt vara stresstålig.

Arbetsuppgifter

Din roll innebär att formulera, utveckla och förbättra produkter. Du kommer att planera och utföra tester, förbättra testmetoder, analysera och dokumentera resultat. Genom att leda och delta i utvecklingsprojekt, både på lokal och global nivå når ni bästa resultat tillsammans. Att skriva rapporter och presentera information är en annan del av dina kommande arbetsuppgifter.

Din profil

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet inom forskning och utveckling samt praktiskt arbete i labb. Då Saint-Gobain är en internationell koncern kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att klara dina ansvarsfulla arbetsuppgifter bör du ha en ingenjörsutbildning inom kemi/process eller industri eller att du samlat på dig motsvarande erfarenhet från arbete.

Erfarenhet inom färg och lackindustrin är det meriterande, liksom erfarenhet av att ha arbetat inom något eller några av dessa områden.

Vill du bli en av oss på Scanspac?

Eller har du kanske frågor? Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB som sköter rekryteringen. Du når Ulrika på telefon 019-12 60 01. Din Cv och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 12/9 2023.

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!
Välkommen med just Din ansökan!

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Scanspac

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2023-10-01

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Ansök
redan nu!

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Ulrika Goldkuhl

Telefonnummer:

019-12 60 01

E-post:

ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen