Ansök
nu
Dela
tjänsten

UX-designer till Örebro

Arbetsgivare:

Strateg Agency AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2020-12-13

Vill du jobba på en av Sveriges största kommunikationsbyråer?

Strateg Agency utvecklar varumärken, kommunikation och digitala upplevelser. Grunden är alltid kreativitet. Målet är alltid affärsnytta för kunden. Nu söker vi en UX-designer som vill skapa magi tillsammans med oss.

Vad handlar rollen om?

Som UX-designer på Strateg jobbar du agilt och fyller dina dagar med kundmöten, intervjuer med fokusgrupper, användartester och workshops; med personas, flow charts, prototyper, wireframes – och mycket mer. Här skulle vi förstås kunna publicera en lång lista över allt vi vill att vår nya UX-designer ska vara grym på. Men det gör vi inte. Är du UX-designer vet du precis vad som krävs.

Varför ska du söka?

Lätt fråga! Här jobbar du tillsammans med engagerade medarbetare som också har koll på hur viktigt det är att utgå från användarens perspektiv. Här hamnar du inte i skymundan, för precis lika ofta som du sitter på kontoret och klurar på en wireframe är du på plats hos kund och driver en inspirerande workshop. Här får du möta slutanvändaren på riktigt. Och här får du frihet (att styra din dag och jobba hemifrån om det behövs), ansvar (det blir så mycket roligare då) variation (olika kunder, olika kollegor, olika projekt) och massor av möjligheter (att växa och utvecklas). Precis så där som man vill ha det.

Nyfiken på Strateg?

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. UX-rollen utgår från Örebro. Titta gärna runt på strateg.se och i våra sociala kanaler för att lära känna oss lite bättre.

Dags att söka?

Om du har frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt på Best bemanning & Rekrytering som arbetar med rekryteringen för Strateg´s räkning. Du når Åsa på telefon 070-618 0675.
Ansöker gör du via hemsidan www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Strateg Agency AB

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2020-12-13

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Ansök
redan nu!

Vi vill ha ditt personliga brev och din CV senast den 4/12 2020. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu!
Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen