Ansök
nu
Dela
tjänsten

VD till Systemtruckar

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2022-04-12

Om företaget

Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv. Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.

Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som har marknadstänk, är driven och vill vara med på vår fortsatta bolagstillväxt.
Du kommer till ett bolag där vi jobbar tight tillsammans, därför är det också av största vikt att din ledarprofil skapar trygghet och utveckling för alla. Vi önskar att bolaget växer steg för steg i en lagom takt.

Nu när Carolina efter många år väljer att gå vidare mot nya mål, vill vi att Du fortsätter att utveckla och ta hand om våra kunder och inte minst vår personal på allra bästa sätt.

Med dina goda ledarerfarenheter sen tidigare och med din tydliga och ödmjuka sida har du förmågan att få medarbetarna på Systemtruckar att känna sig trygga och stolta över att få vara delaktiga på den fortsatta resan.

Du har en god förståelse för vår verksamhet och hur vi kan utveckla den och kanske
t om utöka vårt produkt – och tjänsteutbud.

I rollen som VD hos oss på Systemtruckar har du ett såväl marknadsmässigt ansvar och gärna stort kontaktnät i Mälardalsregionen, likväl som att skapa rätt förutsättningar för personalen att trivas, eftersom alla hos oss är viktiga nyckelspelare för att organisationen ska fungera.

Din profil

Du behöver vara en strukturerad ledare som får organisationen att följa med på tillväxten i en lagom takt. Du ska liksom vi älska att leverera toppkvalitet till marknaden, vi är kända för att vara duktiga, snabba och att vi ger bra service.

Känner du dig träffad och vill anta utmaningen?

Eller har du kanske frågor eller andra funderingar, ring då Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 019–126049. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 12/4 2022.
Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Systemtruckar

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2022-04-12

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen