Ansök
nu
Dela
tjänsten

Verksamhetsutvecklare med utbildningsansvar

Arbetsgivare:

Diskrimineringsbyrån Humanitas

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag:

2020-01-06

Om företaget

Vi är en religiöst och partipolitiskt obunden förening som arbetar för mänskliga rättigheter och mot diskriminering i Sörmland och Västmanland. Vi har vårt kontor i centrala Eskilstuna. Föreningen har drivit antidiskrimineringsverksamhet sedan 2005 i Sörmland och sedan 2011 i Västmanland. Vi är en av Sveriges Antidiskrimineringsbyråer och erbjuder kostnadsfri rådgivning till människor som blivit diskriminerad och arbetar förebyggande för att minska diskriminering i samhället. Dessutom arbetar vi aktivt med opinionsbildning och omvärldsbevakning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Brinner du för jämlikhetsfrågor och förändringsarbete? Vill du vara med och driva antidiskrimineringsarbetet framåt? Nu söker vi på Diskrimineringsbyrån Humanitas en driven, utåtriktad och strukturerad verksamhetsutvecklare med utbildningsansvar. Har du tidigare erfarenhet av at planera, processleda och genomföra utbildningsinsatser? Brinner du för förändrings- och påverkansarbete? Då är du den vi söker!

På Diskrimineringsbyrån Humanitas arbetar vi för mänskliga rättigheter och mot diskriminering genom rådgivning, förebyggande arbete och opinionsbildning. Förebyggande arbete innebär genomförandet av olika former av kompetenshöjande utbildningsinsatser. Utöver det är det viktigt att hålla kontakten med tidigare kunder, att följa upp utbildningsinsatser och att hitta nya nätverk och målgrupper. I rollen som utbildningsansvarig ingår att ha ansvar för alla delar i detta verksamhetsområde.

Din profil

Vi tror att du som söker denna tjänst är en välstrukturerad person som trivs med att ta ett stort eget ansvar, att arbeta utåtriktat samt med att utveckla processer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ideella sektorn samt av att bedriva förändringsprocesser i organisationer.

Efterfrågade kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning som är relevant för arbetsuppgifterna (exempelvis statsvetenskap, mänskliga rättigheter, samhällsvetenskap eller liknande)
• Erfarenhet av att prata inför publik/hålla i utbildningar
• Erfarenhet av att planera, genomföra och utveckla verksamhet.
• Förståelse för/erfarenhet av ideella sektorn
• Erfarenhet av opinionsbildning och påverkansarbete
• Kunskap om normkritik, jämlikhetsarbete, diskriminering och/eller mänskliga rättigheter

Meriterande kvalifikationer:
• Nätverk inom civilsamhället och goda kontakter inom näringslivet i Sörmland/Västmanland
• Erfarenhet av att ta fram utbildningsmaterial

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. På Diskrimineringsbyrån Humanitas erbjuds du en dynamisk och nytänkande arbetsplats med tillgång till ett brett kontaktnät. Vi är en väldigt liten arbetsplats, därför lägger vi stor vikt på personliga egenskaper. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande.

På Diskrimineringsbyrån Humanitas strävar vi efter att vara en jämställd och diversifierad arbetsplats. Frågor om tjänsten besvaras av byråns verksamhetsansvarig Adam Määttä.
Du når honom på 070-3942325.

I denna rekrytering samarbetar vi med Best Bemanning.
Läs mer om oss på www.humanitas.se

Ansök
nu

Arbetsgivare:

Diskrimineringsbyrån Humanitas

Ort:

Eskilstuna

Sista ansökningsdag

2020-01-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Malin von Zweigbergk

Telefonnummer:

016-400 99 16

E-post:

malin@bestbemanning.nu

Företag:

Best Bemanning & Rekrytering

Företagets
kontakt

Namn:

Adam Määttä

Roll på företaget:

Verksamhetsansvarig

Telefonnummer:

070-3942325

E-post:

adam@humanitas.se

Företag:

Diskrimineringsbyrån Humanitas

Information
Spara annons
Ansök nu
Till toppen